Latest News

FARMA: Ukućani se kupaju u dnevnoj sobi

Kada, WC-šolja i toalet-papir u dnevnoj sobi. Transportne kutije različitih veličina razbacane svuda po kući. Velike vodovodne cevi po zidovima. Zatvorske rešetke iza kojih stoji lift (?) i samo jedna jedina spavaća soba. Ovo je sasvim novi izgled kuće „Velikog brata” u koju će se večeras useliti dvanaest anonimnih stanara koji će se naredna tri meseca boriti za nagradu od 100.000 evra.


U kući „Velikog brata” vlada velika kriza. Od sveg luksuzna na koji smo navikli u protekla tri serijala ukućanima je ostao samo veliki TFT monitor u dnevnoj sobi. Ipak, i taj ekskluzivitet pada u vodu s obzirom na to da ne možemo da zanemarimo činjenicu da se odmah pored ovog „čuda tehnologije”, usred dnevne sobe nalazi kada sa tušem, WC-šolja i toalet-papir. Nasuprot ovog improvizovanog kupatila koje će ukućani, očigledno, biti primorani da koriste jer se priča da su u pravim toaletima čučavci, nalazi se i velika garnitura od plavih, zelenih i narandžastih fotelja. Umesto stola, ispred garniture je mnoštvo drvenih transportnih kutija sa ispisanim brojevima.


Transportne kutije se nalaze svuda po kući. U dnevnoj sobi, hodniku, uz trpezarijski sto (umesto stolica), u dvorištu. Različitih su veličina, a sve imaju ispisane brojeve po sebi. Osim po kutijama, brojevi različitih boja (mahom plavi i crveni) ispisani su i po zidovima koje krase i vodovodne crvene cevi različitih veličina. Zidove krase i baštenske zidne lampe. Ogledala su, kao i uvek, svuda po kući i mahom su okrugla, sa crvenim ramovima. Kuhinja i trpezarija (šank i sto) su od istog materijala kao i transportne kutije - sirova iverica, svetlokrem boje sa ispisanim brojevima, a u kuhinji se još nalaze i točilica za pivo, crveni frižider i šporet.
Ispovedaonica je ove godine crveno-ljubičaste boje, ispred kamere Velikog brata se nalazi crveno-ljubičasta fotelja sa naslonima, a iznad fotelje su fluorescentne zeleno-ljubičaste cevi.
Ukućani će, kako je „Blic” već pisao, spavati samo u jednoj sobi, a ispred sobe se nalazi i lavabo (od sirove iverice sa ispisanim brojevima), te dvanaest ormarića koji podsećaju na one u američkim koledžima.
Umesto druge spavaće sobe (koje su u koristili muški ukućani) nalazi se crveni lift koji je zagrađen rešetkama. Dvorište krasi i nekoliko stolica - ležaljki plave boje, te crveno-plavi lejzi begovi, ljuljaška i šporet „smederevac”… 



Objavio: Blic

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.