Latest News

Veliki Brat: Seks u kući?


Kako saznaje Press, Producenti „Velikog brata" očekuju da će se u ovom serijalu, koji počinje u ponedeljak, 21. septembra, konačno desiti seks pred kamerama Treća sezona rijaliti-šoua „Veliki brat" počinje u ponedeljak, 21. septembra, kasting za učesnike je završen, a u kući u Košutnjaku naći će se nikad zanimljivije osobe. Kako saznaje Press, producenti su ove godine bili prilično detaljni u odabiru, selektovali su „jake učesnike" slobodnijih shvatanja, a očekuje se da se ove sezone konačno desi i prvi pravi seks pred kamerama
Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi... U ranijim serijalima sve se završavalo samo na pipkanju
- Veliki brat je mnogo nervozan ove godine! Zbog svetske ekonomske krize kuća je izgubila na luksuzu, ali nagrada ostaje ista - pobednik će osvojiti 100.000 evra - kaže Marinela Kvapil, PR menadžer produkcije „Emoušn", i dodaje:
- Gde kuća nije tesna, ni čeljad nisu besna, biće mesta za sve učesnike, ali oni će imati prilično nezgodne, ali i zanimljive zadatke.
Bez komfora... U kući „Velikog brata" osetiće se kriza
Kako saznaje Press, kandidati su ove godine morali da prođu veoma strogu selekciju i teške testove, a birane su mentalno jake ličnosti, oni koji neće biti dosadni, kao i oni koji neće imati problem da se pred kamerama poljube, razgolite, ali i zaljube.
- Na audicijama za potencijalne ukućane prijavio se veliki broj krajnje ekscentričnih kandidata, a mnogi od njih spremni su na sve samo da bi se našli u kući. Ovo nije bilo dominantno za izbor, ali svakako da računamo na to da će se ove sezone u kući desiti i prvi seks - kaže za Press izvor blizak „Emoušnu".
Šećeri... Voditelji VB Mara i Maca
Pobednik Ivan Ljuba, profesor klavira
Ivan Ljuba, prvi, zasad i jedini pobednik „Velikog brata", tri godine kasnije radi kao profesor klavira u nižoj muzičkoj školi i bavi se paraglajdingom. Skromni pijanista iz Beograda bio je najveći favorit publike. Tih i povučen, i posle 107 dana provedenih u kući ostao je enigma za gledaoce.
- Imam svoje pačiće sa kojima radim. Prava pačija škola. Učim decu od osam do 14 godina i nisam strog - izjavio je Ivan.
Prvi VB serijal obeležile su „velike" platonske ljubavi studentkinje Dragane Vranješ i Ivana Ljube, kasnije i njena opčinjenost Savom Radovićem, koji je po završetku serijala osvojio srce voditeljke Irine Vukotić. Tokom dva serijala zaljubili su se Marko Miljković i Ena Popov, kao i Jelena Žeželj i Stevan Zečević, koji je kasnije, po izlasku iz kuće, poginuo u saobraćajnoj nesreći zajedno sa Zoricom Lazić i Elmirom Kuduzovićem. Najveća zvezda u oba serijala bio je pčelar iz Kupinova Miki Đuričić, koji je oba puta svojevoljno napustio takmičenje, da bi tek u „Velikom bratu VIP" uspeo da se dočepa nagrade.
Čučavac, lift, tajne prostorije!
Osim kandidata iz Srbije, Crne Gore i BiH, ove godine u serijalu bi trebalo da se pojavi i dvoje Makedonaca, a samo jedan od njih posle tri meseca napustiće kuću kao pobednik i osvajač 100.000 evra. Kako saznaje Press, pored ove izmene, u kući će se nalaziti i lift, kao i nekoliko tajnih prostorija, a toalet će biti više nego skroman, pa će učesnici biti primorani da nuždu vrše na običnom čučavcu. Svi takmičari spavaće u jednoj prostoriji, ali ne u istom krevetu.
Zbog tehničke probe, prošlog vikenda u kući su živeli „probni" stanari. Voditeljski par ove godine biće Marijana Mićić i Dragan Marinković Maca. Irina Radović vodiće emisiju „Veliki brat, veliki mozak", dok će Ana Mihajlovski uređivati dnevne emisije.
D. MILENKOVIĆ

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.