Latest News

Karlo: Zaljubio sam se u Violetu

Karlo: Zaljubio  sam se u Violetu

Posle nedelju dana, koliko su proveli u kući „Velikog brata”, Karlo je priznao da počinje da se zaljubljuje u Viki. Iako mu je rekla da može da se prepusti tim osećanjima, Viki nije otkrila svoja, već mu je napomenula da njih dvoje, ipak, nisu u vezi. Viki je otkrila da van kuće ima dečka s kojim joj je lepo, ali da taj dečko ima devojku.

Sve je počelo Karlovim priznanjem…
- Mislim da sam se zaljubio u tebe, ali moram da kontrolišem emocije - otvorio je svoje srce Karlo, a Viki mu je rekla da može slobodno da se opusti, te da ne mora da se kontroliše.
Karlo je za ovih nedelju dana dobio status velikog zavodnika. Osim što je od početka nerazdvojan od Viki, beogradski umetnik je pomalo flertovao i sa drugim ukućankama, što je zasmetalo Viki.
- Nije mi prijatno to što ti hvataš druge ukućanke - rekla je ona, na šta je Karlo odgovorio da je sama jednom prilikom izjavila da njih dvoje nisu u vezi.
- Pa nismo! Ali, kako bi tebi bilo da ja hvatam druge muškarce po kući - objasnila je lepa Makedonka, a Karlo se složio da je pogrešio. Posle svih ovih peripetija, Viki je objasnila da van kuće ima dečka!?
- Van kuće imam dečka od 39 godina. Ta me veza skroz ispunjava. Ali, on ima još jednu devojku i zato ne smem da otkrivam ko je taj dečko - rekla je Viki.
I dok se pred našim očima odvija prava španska serija, Vikina sestra bliznakinja Kristina kaže da ne zna za Violetinog dečka te da je Viki to verovatno ispričala da bi vratila Karlu za njegovo ponašanje.
- Ne znam zašto je to rekla. Ne znam da ima dečka. Mislim da nema dečka, možda je to rekla zbog Karla - rekla je zbunjeno Kiki koja tvrdi da se njena sestra, uprkos svemu, nije zaljubila.


Sličnog mišljenja je i Karlov drug Aleksandar Pavić.
- Ne treba dizati tolik halabuku oko njegove izjave s obzirom na to da se u kući verovatno drugačije reaguje i oseća nego u spoljnom svetu. Viki je od svih ukućana najbolji saputnik za njega - kaže Aleksandar.
I dok Karlo i Viki mogu da se dogovore da li su zajedno ili nisu, u kući „Velikog brata” su se rodile nove ljubavi - između Danice i Vladimira, te Manuela i Sandre. Ukućane je razotkrio Karlo koji je prepričao da se ovi parovi druže ispod jorgana, te da su se poljubili.
- Smuvali su se Arsa i Danica i Sandra i Manuel - rekao je Karlo Nikoli nakon što je izašao iz spavaće sobe.
Podsetimo, ljubav između Vlade i Danice rodila se pre nekoliko dana, kada su se njih dvoje zajedno kupali u bazenu, tuširali, prali sudove. Vlada je Danicu nekoliko puta nazvao svojom devojkom, a konačno je pao i poljubac.
Između Manuela i Sandre su od početka serijala sevnule varnice, a par se opustio pre neko veče kada su se, bar kako je rekao Karlo, dugo ljubili ispod jorgana.

Viki voli tetovaže
- Poznajem Viki i nije zaljubljena u Karla. Rano je za to. Mislim
da joj je lepo s njim. Definitivno su jedno za drugo. On je opušten, pažljiv, ima tetovaže, Viki voli takve momke
i zato joj se on svideo. Dobro im je i ovako,
ne moraju da se opterećuju time da
li će biti zajedno - kaže Violetina sestra Kiki.



Nikola hoće kući
 
Nikola je poželeo da napusti kuću „Velikog brata”. Na tu odluku navela ga je svađa sa Manuelom koji je pred njim pipkao Jovanu u koju je Nikola, očigledno, zaljubljen.

Nikola i Jovana su se do sada poljubili nekoliko puta. Međutim, njihov odnos nije definisan što je zasmetalo Jovani koja je počela da ga izbegava. U njihovu vezu se umešao Manuel koji se u pripitom stanju posvađao sa Nikolom.
Ukućani su u nedelju uveče dobili alkohol, te su Jovana i Manuel malo više popili pa su popustile kočnice. Nikola je rekao Manuelu da je glup i narcisoidan, a Manuel je da bi mu vratio uhvatio Jovanu za zadnjicu. Jovani to nije smetalo…
- Gledaj, gledaj - vikao je Manule Nikoli dok je pipkao Jovanu. Nikolu je ovo izbacilo iz takta, te je kasnije te večeri otkrio Karlu i Milanu da želi da napusti kuću.
Dan kasnije se predomislio. Jovana i Nikola su sada u lošim odnosima. Jovana je u međuvremenu otkrila Tatjani da joj se, ipak, sviđa Arsa.
- On mi je baš za seks, nekako me pali kada se skine, stalno gledam u njega - rekla je Jovana naglašavajući da od toga nema ništa s obzirom na to da se Vladimiru (Arsi) sviđa Danica sa kojom se zaljubio...

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.