Latest News

Saša Ćurčić u „Farmi“


Kontroverzni Saša Ćurčić Đani, bivši fudbaler i pobednik prvog VIP serijala „Velikog brata”, ponovo će se naći ispred kamera rialiti serijala. Ovoga puta, Saša je odlučio da se oproba u seoskim uslovima života, bez kupatila, struje i vode, u serijalu „Farma” koja počinje da se prikazuje 19. septembra na Televiziji „Pink”.


Ćurčić je, kako saznajemo, spreman za šou i ide na pobedu i nagradu od 100.000 evra.
- Saša je oduševljen konceptom „Farme” i s obzirom na to da već ima „staž” u rialiti programima, želi da se oproba i u ovom. Naravno, poučen iskustvom s „Velikim bratom” gde je osvojio 50.000 evra, Saša se nada pobedi i u „Farmi” - ispričao je jedan prijatelj nekadašnjeg fudbalera Aston Vile i Boltona.
Podsećamo da je Đani u „Velikom bratu” ubedljivu pobedu odneo u maju 2007. godine, kada su se gledaoci složili da je on najiskreniji i najemotivniji stanar. Iako nije bio omiljen među takmičarima, te su ga mnogi s podsmehom često izbegavali, Saša je auditorijumu kraj malih ekrana otvorio dušu i tako osvojio srce publike.
Ostaje da vidimo da li će se ovom taktikom služiti i u „Farmi” gde će biti suočen sa poljskim WC-om, motikom, lopatom, životom koji je sušta suprotnost od onoga kakav je vodio u Engleskoj kada se provodio sa Denisom Rodmanom, popularnim manekenkama i ostalim pripadnicima britanskog džet-seta, i kada je dnevno trošio više novca nego što iznosi nagrada u „Farmi” (100.000 evra).
Inače, „Veliki brat” i predstojeća „Farma” neće biti jedini serijali u kojima će se Ćurčić pojaviti. On je nedavno dobio ponudu da učestvuje u britanskom „Velikom bratu” koji bi trebalo da počne sa emitovanjem na proleće 2010. godine na britanskom Kanalu 4. Inače će ovo biti jedan od poslednjih serijala „Velikog brata” u Britaniji s obzirom na to da Britanci razmatraju da ga ukinu naredne godine.
- Već dve godine postoji interesovanje Britanaca da učestvujem u njihovom „Velikom bratu”. Organizatori ovog šoua još pamte žurke koje sam pravio u Londonu i anegdote iz mog drugovanja s najpoznatijim britanskim fudbalerima, di-džejevima, manekenkama... Ponudili su mi odlične uslove i verovatno ću prihvatiti - ispričao je nedavno Ćurčić koji bi se u Britaniji borio za nagradu od 100.000 funti.
Ko ulazi
Tri dana pred početak „Farme”, imena učesnika su nepoznata, ali se u javnosti barata sa imenima desetak „sigurnih” kandidata. Iako je proteklih nekoliko meseci čak pedeset poznatih ličnosti potpisalo ugovor za potencijalne učesnike,  osim Saše Ćurčića, na farmu najverovatnije useliti folk pevačica Big Mama, te Milan Topalović-Topalko, pevačica Maja Nikolić, manekenka Olja Crnogorac (na slici), muzičar Niggor, frontmen grupe „Blek pantersi” Toma Panters, roker Đorđe David, novinar Aleksandar Jovanović u liku Sir Olivera, voditelj „Sitija” Vladimir Stanojević…
Objavio:Blic

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.