Latest News

VELIKI BRAT - TOPLA SESTRA


UKUĆANKA „VELIKOG BRATA“ SANDRA VALTEROVIĆ SNIMLJENA KAKO RAZMENJUJE FRANCUSKE POLJUPCE SA ATRAKTIVNOM „DRUGARICOM“
Kontroverzna ukućanka „Velikog Brata“ Sandra Valterović neposredno pred ulazak u popularni rijaliti-šou izjavila je kako bi u kući više volela da vidi lepe i zgodne devojke nego muškarce. A, da u pitanju nije samo prazna priča, govore fotografije do kojih je Kurir došao, a na kojima zgodna crnka sa svojom „drugaricom“, izvesnom Majom, razmenjuje nežnosti:
- Neposredno pred ulazak u kuću na Košutnjaku Sandra se pojavila u jednom prestoničkom kafiću sa svojom zgodnom prijateljicom. Tokom večeri njih dve su prilično šokirale prisutne francuskim poljupcima i nežnim dodirima preko kolena i čitavog tela. Većina muških gostiju uživala je u iznenadnoj predstavi koja je podsećala na scene iz filma za odrasle, dok su devojke negativno komentarisale ovaj vruć prizor - priča jedan od gostiju kluba.
Podsećanja radi, dvadesetogodišnja Beograđanka je pre više od godinu dana snimila pesmu Vesne Zakonović „Dok ponuda važi“, u kojoj je opevala seksi igrice između dve devojke, a koja je preko noći postala nezvanična lezbijska himna. Seksi Sandra, koja je karijeru započela kao igračica, nakon čega je rešila da se oproba i kao pevačica, izjavila je da ona u kući VB neće upražnjavati seks, a razlog za to mogle bi da budu i ove fotografije. Mada nije isključeno da će produkcija rijalitija useliti još jednu devojku slobodnih shvatanja, sličnih Sandrinim, što bi moglo da je natera da promeni svoju odluku o apstinenciji.  

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.