Latest News

Srpska rijaliti sapunica: Odbegla mlada


Maloletna Ivana počinje da živi sa 16 godina starijim Aleksandrom. Dobijaju dete, brak snima i „48 sati svadba". Ona biva silovana, njemu beba ispada na trotoar... Ivana često beži kod roditelja, a on očajnički štrajkuje glađu

Venčanje... Ljubav je cvetala, ali su onda krenuli da se nižu problemi

Upoznali su se u avgustu prošle godine preko SMS poruka. Nekoliko dana kasnije maloletna Ivana iz Petrovca na Mlavi beži od roditelja i započinje život sa 16 godina starijim Aleksandrom iz Jagodine. Tri meseca kasnije ostaje u drugom stanju. Sledećeg meseca, u decembru, zamalo da ostane bez muža. Zbog zasnivanja bračne veze sa maloletnim licem, a na osnovu prijave njenih roditelja, Aleksandra osuđuju na tri meseca zatvora uslovne kazne. Ali prave muke tek počinju...

Upoznali se preko sms poruka... Ivana i Aleksandar Jevtić

Poslednjeg dana prošle godine, Ivana napušta muža i vraća se kući. Već sutradan ponovo beži od roditelja i polazi mužu u Jagodinu. U tome joj pomaže komšija, prijatelj njenog oca, koji je vozi na autobus u Svilajnac. I usput siluje. Obljubljena, trudna nevesta ipak nekako stiže do Aleksandra. Muž joj oprašta bekstvo, a napasnog komšiju hapsi policija. Trenutno je u pritvoru gde čeka okončanje suđenja.
Posle brojnih peripetija, na Ivanin 18. rođendan, mladenci konačno staju pred matičara, a to beleže i kamere TV emisije „48 sati svadba". Glamurozno majsko venčanje prate i gledaoci širom zemlje. Na prvi pogled, srećan kraj mučne životne drame. Ali, nije! Već u avgustu, na godišnjicu platonske ljubavi, Ivana rađa zdravo muško dete. Daju mu ime Vuk. Sedamnaest dana kasnije, ponosni otac šeta bebu kroz centar grada, ali mu ona ispada iz kolica na kolovoz. Preneraženi građani zovu Hitnu pomoć. Aleksandar unezvereno juri policiju kako bi kaznila nesavesnog vozača parkiranog vozila koji je, po njemu, i odgovoran za ovaj incident. Beba prolazi bez posledica, ali je za Ivanu to kap koja preliva čašu. Uzima dete i ponovo se vraća roditeljima. Oni hoće ćerku, ali neće da im se unuk zove Vuk. Ubuduće, zvaće se Petar. Takođe, neće ni zeta. Ma kako da se zove.
Beba bez imena
Unesrećeni otac započinje štrajk glađu u centru Jagodine, tvrdeći da mu tazbina ne dozvoljava da viđa dete. Nada se, kaže, da će ponovo imati porodicu. I suprugu i sina. Ivana, međutim, to ne želi. Štaviše, prema Aleksandrovim rečima, majka sada tvrdi da ova beba, Vuk, Petar ili kako se već zove, zapravo i nije njegova... Epilog cele priče uskoro će se naći na sudu. Ivana je u četvrtak podnela zahtev za razvod braka, a to će ovih dana učiniti i Aleksandar. Ipak, od sina ne odustaje i za njega će se, kaže, boriti svim sredstvima. Uzgred će podneti i zahtev za utvrđivanje očinstva.
Tragom ove neobične ljubavne zavrzlame, za koju bi svaki latinoamerički producent izdvojio pozamašan honorar, krenula je i ekipa Pressa. Najpre u Jagodinu, kod Aleksandra, a potom i u selo Šetonje nadomak Petrovca na Mlavi, gde sada živi Ivana. Njega zatičemo na ulici, gde svoju zlehudu sudbinu objašnjava prolaznicima, prijateljima i novinarima. Nju srećemo kod roditelja u rodnom selu, gde pokušava da se sabere, zaboravi i život počne iz početka. Smeta joj, kaže, ovaj neobični publicitet, „razvlačenje" po novinama i iznošenje „prljavog veša". Aleksandar, međutim, traži podršku javnosti i ne libi se da o svemu priča otvoreno.

Protest u centru Jagodine... Aleksandar tvrdi da mu tazbina ne da da viđa dete

- Krajem juna prošle godine dao sam oglas preko niške televizije „Spektrum" u kojem sam tražio nežnu i iskrenu osobu, kakvom i sebe smatram - započinje Aleksandar svoju ispovest.
- Ubrzo, javila mi se Ivana. Počeli smo da se dopisujemo SMS porukama, da razgovaramo satima preko telefona. Pričala mi je da je roditelji ne razumeju, da se oseća očajno kod kuće, da bi želela da se uda. Nije joj smetala velika razlika u godinama, kao ni meni činjenica da je maloletna. Verovao sam da je ljubav jača od svega. Mesec dana kasnije pobegla je od kuće i preselila se kod mene.

Ivanin otac: Njemu je stalo samo do publiciteta
U porodičnom domu Zorana Milićevića, Ivaninog oca, kažu da je ceo ovaj brak bio farsa, baš kao i ovo njegovo poslednje „štrajkovanje".
- Aleksandar može da vidi dete kad god poželi, ali je njemu više stalo do publiciteta - tvrdi Zoran, koji je u Šetonju prosvetni radnik i ugledni građanin. - Koliko mu je stalo do „slave" ponajbolje potvrđuje činjenica da je upravo on insistirao da se pojave u toj emisiji, „48 sati svadba", ali mu ni to nije bilo dovoljno. Želeo je da učestvuje i u emisiji „Menjam ženu", ali mu to nismo dozvolili. Rekao sam mu: „Stani zete, najpre upoznaj svoju, pa onda traži tuđu!" Čak i to insistiranje na imenu govori o njegovoj opsednutosti da postane poznat. Želeo je da dete krsti imenom svog idola Vuka Draškovića, verujući da će i od toga imati koristi. A koliko je sposoban, dovoljno potvrđuje i to što nije primetio da mu je beba ispala iz kolica.

Da je za uspešan brak potrebno mnogo više od ljubavi, shvatili su po zasnivanju vanbračne veze. On je bez posla, živi u roditeljskoj kući i od skromne pomoći koju njegova majka prima od biroa za nezaposlene. Novca nisu imali, ali je vremena bilo na pretek. Dovoljno da se razbukta ljubav, ali i brojne razmirice koje su zdušno raspirivali i roditelji sa obe strane. Jedino oko čega su njih dvoje i danas saglasni je da su za krah njihove veze odgovorni roditelji; dok on okrivljuje njene, ona proziva njegove.
- Njena majka me nikada nije prihvatila - tvrdi Aleksandar. - Govorila je da sam prestar, ružan, nesposoban, da ne znam kako da se brinem za porodicu. Da nije bilo njih, posebno tašte, verujem da bi Ivana i danas bila sa mnom. Uostalom, svaki put kada bi se videla s njima, istog dana bi pobegla od mene.
„Iskoristila me zbog seksa"
Ivana se ni tamo nije najbolje snalazila, pa mu se brže-bolje vraćala. Upravo na jednom od tih „povrataka" dogodilo se i to silovanje.
- Prešao sam i preko toga, mada smatram da su njeni roditelji i za to odgovorni - priča Aleksandar. - Kada ih sada pozovem da pitam za nju i dete, kažu mi da se razvodimo. Preko telefona mi je saopštila da me je iskoristila samo zbog seksa, te da sam joj upropastio život i da dete nije moje. Uostalom, zbog toga i štrajkujem glađu.
Aleksandar priznaje da se dogodio nemio slučaj kad mu je beba ispala, ali za to krivi vozača koji je nepravilno parkirao automobil na trotoaru, zbog koga je i morao da „manevriše". U bolnici su ustanovili da beba ima ožiljak na glavi, ali otac tvrdi da je reč o staroj ozledi.
- Zadobio ga je kada je imao samo tri dana, kada ga je majka na merenju ispustila u bolnici - tvrdi Aleksandar.       Objavio:Press(V. A. - I. I.)

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.