Latest News

Viki je iznenadila mamu i tatu


Viki nas je sve iznenadila. Nismo očekivali da će se odmah prvi dan poljubiti s nekim, kaže za „Blic” Kiki, sestra bliznakinja Violete Raleve Viki, ukućanke „Velikog brata” koja se već prvo veče po ulasku u kuću smuvala sa trinaest godina starijim umetnikom i frizerom iz Beograda Karlom Zagorcem.

Viki i Karlo su se prve večeri ljubili do jutra, a romansa započeta tek nekoliko sati po upoznavanju nastavila se i narednih dana, pa se tako Viki i Karlo više ne ustručavaju i ljube se i noću i danju, pred svima, koristeći svaku priliku da se zagrle.
- Nema ništa loše u tome. To se dešava i van kamera, u diskotekama, kada izađemo… samo je ovo „Veliki brat”, pa to gleda ceo Balkan. U celoj toj priči najviše me nerviraju negativni komentari o njenom ponašanju. Pa šta ako se poljubila? To je sasvim normalno i prirodno. Jedino što nisam očekivala da će se to desiti odmah prvo veče - priča Violetina sestra Kiki za „Blic” i objašnjava kako su reagovali njihovi roditelji. Kaže da nisu razočarani, ali da su potpuno zbunjeni.
- Mama i tata su se iznenadili. Niko to nije očekivao na početku. Ipak nije im to toliko smetalo, oni smatraju da Viki ima svoj život i pravo da ga živi kako želi. Ali da su se iznenadili, jesu - otkriva Kiki.
Inače, Karlo je od Viki stariji trinaest godina, a njena sestra kaže da je ta činjenica pomalo neprijatna.
- To što je on stariji od nje trinaest godina nije veliki problem, ali jeste nam malo neprijatno. Bilo bi OK kada bi on imao bar 26 godina. Ali, to je njen život i neka sama odlučuje - kaže Kiki.


Frizer Karlo i simpatična Makedonka se ne razdvajaju od kada su ušli u kuću

S obzirom na to da Viki i Karlo po ceo dan jedno drugom iskazuju ljubav, pitali smo Kiki da li se njena sestra zaljubila?
- Ona se brzo zaljubljuje, ali nisam u kući i ne mogu da procenim situaciju. Karlo joj se sigurno sviđa, on je njen tip, tako drugačiji, opušten, otkačen. Nikada se ne zna. Možda se on zaljubi u nju. Viki je mila, draga i pozitivna osoba i možda će mu brzo ući pod kožu. Ona ljudima zaista brzo prirasta za srce - objašnjava Kiki.
Njihovo druženje i poljupci pokrenuli su i pitanje da li će se ove godine desiti seks pred kamerama. Kiki kaže da Viki ne bi pristala na to.
- Viki je opušten tip pred kamerama. Njoj je normalno to da se poljubi, ali nema šanse da ima odnos pred kamerama - zaključuje Kiki te ističe da njena sestra u spoljnom trenutno svetu nema dečka, ali da je imala dve duge veze koje su trajale po dve godine.

U petak ulaze blizanci
U petak uveče iz kuće „Velikog brata” ispada jedan učesnik, a u kuću bi trebalo da uđu blizanci koji će, najverovatnije, imati tajni zadatak kojim će „Veliki brat” pokazati koliko je „dvoličan”, kao što je uostalom najavio pre početka trećeg serijala.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.