Latest News

"KRAGNOM" ZADAVIO ŽENU


GORNJI MILANOVAC - Tomislav Petrović (50) iz Gornjeg Milanovca, koji je u u prošlu subotu golim rukama zadavio suprugu Ljiljanu (44), priznao je zločin uz objašnjenje da je u njemu "nešto puklo"!
Ovaj porodični okršaj dogodio se u selu Ručići kod Gornjeg Milanovca, na terasi kuće Predraga Kalajdžije (46), sa kojim je Ljiljana živela u vanbračnoj zajednici nakon što je napustila Petrovića, bivšeg supruga, sa kojim ima dvoje punoletne dece. Tomislav je pred istražnim sudijom Okružnog suda u Čačku Branislavom Stanićem izjavio da ga je supruga napustila još 1. februara, posle čega je nekoliko dana živela kod komšija, a zatim se preselila da živi kod Kalajdžije, izbeglice iz Bosne i Hercegovine koji živi u selu Ručići, odakle je Petrović rodom.
- Rekao je da noć pre zločina uopšte nije spavao zbog sumnji da Ljiljana potajno živi sa Predragom. Tragičnog dana doputovao je iz Gornjeg Milanovca u Ručiće i, kada je video suprugu na terasi kuće Kalajdžije, koji u tom trenutku nije bio tu, došao je do terase i prvo je molio da mu se vrati. Pošto je ona to odlučno odbila i rekla mu da se "gubi iz kuće", u njemu je "nešto puklo". Posle toga, šakama je uhvatio za vrat i počeo da je davi. Kad je Ljiljana pala na pod, Tomislav je klekao pored nje i stezao je podlakticom ispod brade, takozvanom kragnom, sve dok nije prestala da daje znakove života - kaže sudija Stanić.
Posle ubistva, Petrović je autostopom stigao do Gornjeg Milanovca i u policijskoj stanici ispričao šta je uradio.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.