Latest News

Džastin Timberlejk i Rijana u romantičnoj vezi?


Autor: Blic Online | Foto:Reuters | 23.09.2009. - 12:57
Džastin Timberlejk i Rijana u romantičnoj vezi?
Pop zvezde Džastin Timberlejk i Rijana, koji trenutno sarađuju na njenom novom albumu, navodno su u romantičnoj vezi, prenosi britanski "Metro".

Iako je 28-godišnji pevač već dve godine u vezi sa glumicom Džesikom Bil(27), u poslednje vreme provodi dosta vremena zajedno sa pevačicom sa Barbadosa, nevezano za njihovu poslovnu saradnju.
Njih dvoje su prethodno već sarađivali na Rijaninom trećem albumu "Good Girl Gone Bad", a sada provode dosta vremena zajedno i van studija.
Izvor blizak sajtu "Showbiz spy" naveo je da su u Njujorku Džastin Timberlejk i Rijana(21) nekoliko puta viđeni kako se ponašaju veoma prisno, i da je, između ostalog, Rijana čak izvela Džastinu "ples u krilu".
"Džastin i Rijana se viđaju već nekoliko nedelja. Ona mu se jako sviđa, tako da je samo pitanje vremena kada će on ostaviti Džesiku", izjavio je neimenovani izvor blizak Rijani.
Tračevi o njihovoj navodnoj vezi su se prvi put pojavili kada je glumica i pevačica Linzi Lohan, preko sajta "Tviter", optužila Timberlejka da je neveran, nakon što je ovaj viđen kako pleše sa misterioznom damom.
Predstavnici Rijane i Timberlejka nisu želeli da komentarišu ove navode.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.