Latest News

Od subote na Pinku Kad na vrbi rodi grožđe


foto: promo
foto: promo
Emitovanje nove Pinkove serije Kad na vrbi rodi grožđe počinje u subotu 19. septembra od 20 časova
Scenario za novu Pinkovu seriju Kad na vrbi rodi grođe napisao je glumac i autor Kursadžija Saša Pantić zajedno sa saradnikom Duškom Premovićem. Reditelj serije je Dušan Popović, a emitovanje počinje u subotu 19. septembra u terminu od 20 časova. U naredne tri godine na televiziji Pink biće emitovano 120 epizoda, za koliko je potpisan ugovor, a sasvim neobično za naše uslove je da su glumci prvi put plaćeni unapred za ceo prvi ciklus. Na konferenciji za novinare koja je održane u kafeu Bizar okupio se veći deo ekipe serije koja je Željka Mitrovića koštala više od milion evra.
- Mi ćemo rudarski raditi tri godine, tako da je to Mitroviću samo jedno avionsko krilo. Bilo je planirano da iz budžeta bude plaćeno svega deset glumaca, a nas u ekipi ima 25. To je dokaz da su glumci pristali da igraju za mnogo manje pare nego što zaista vrede, jer veruju u uspeh ove serije – iskren je Saša Pantić.
Radnja serije Kad na vrbi rodi grožđe dešava se u jednoj varošici, negde u nekadašnjoj Jugoslaviji, gde na istom mestu srećno žive sve nacije. Priča se vrti oko gazda Jordana, u čijoj je ulozi Ivan Bekjarev, i njegove supruge Dobrile čiji lik tumači Jelica Sretenović. Sjajni Boris Milivojević igra klasičnog Zemunca, biznismena s nadimkom Šiler i on je zadužen za vezu sa sadašnjim svetom.
- Scenario je odličan, što je meni obezbedilo da lagano odigram uloguZemunca, koji će sigurno biti simpatičan širokom auditorijumu. Pretpostavljam da će se ne samo replike već i čitavi pasusi prepričavati nakon emitovanja svake epizode – najavljuje Boris Milivojević.
Danilo Mašojević
Objavio: Blic

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.