Latest News

Najskuplje estradne vile!


Najveće muzičke zvezde u Srbiji, kako to i dolikuje, vlasnici su i najvećih kuća. I dok su neke od njih i posle 15 godina karijere podstanari, najpametniji su ulagali u nekretnine, i to kakve! Press je istražio koje javne ličnosti su vlasnici najluksuznijih vila i, uz pomoć jedne agencije za nekretnine, procenio njihove vrednosti.
Pored beogradskih biznismena, najskuplje kuće u Beogradu poseduju zvezde folk muzike. Vlasnica trenutno najlepše i najskuplje vile na Dedinju je pevačica narodne muzike Vera Matović, koja je za svoj novi dom iskeširala čak tri miliona evra. U stopu je prate Ceca Ražnatović i Lepa Brena.
1. VERA MATOVIĆ - 3 MILIONA EVRA
Pevačica narodne muzike nedavno se preselila u prelepu, predratnu vilu na Dedinju, u neposrednoj blizini groba Josipa Broza Tita. Vera je velelepnu kuću dugo merkala i, kako se priča, za nju je iskeširala čak tri miliona evra.
2. CECA RAŽNATOVIĆ - 2,5 MILIONA EVRA


Folk diva vlasnica je luksuzne vile na Dedinju, koja se nalazi pored stadiona „Marakana". Ceca je prošle godine kuću kompletno renovirala, što je dodatno povećalo cenu ove luksuzne nekretnine. Ona je vlasnica i velelepne vile na Kipru u kojoj letuje s porodicom.
3. LEPA BRENA - 1,5 MILIONA EVRA


Pevačica sa porodicom živi u velelepnoj vili na Bežanijskoj kosi, a njihove prve komšije i vlasnici gotovo identičnih kuća su Dragan Kojić Keba i Saša Popović. Brenina vila pripada redu kuća koje se popularno nazivaju karingtonke. U dvorištu se nalaze nekoliko fontana i veliki bazen u kaskadama.
4. ZDRAVKO ČOLIĆ - 850.000 EVRA


Čola je živeo u vili na Mačkovom kamenu, a pre dve godine, kad je taj kraj postao „komercijalan" i prenaseljen, kupio je novu vilu sa bazenom u blizini Košutnjaka. Pevač, koji se trudi da privatnost zadrži za sebe, kaže da svoj mir posle brojnih nastupa pronalazi u svojoj novoj kući.
5. SEKA ALEKSIĆ - 800.000 EVRA


Seka se uskoro seli u svoju novu kuću u Staroj Pazovi, gde želi da se odmara daleko od gradske buke. Zato je, pored svojih 60 ari placa, kupila i placeve koji se graniče sa njenim. Sekina vila, sa pratećim objektima - garažama, teretanom i prostorijama za obezbeđenje i ostalo pomoćno osoblje ima oko 650 kvadrata. Cela kuća obložena je skupocenim granitom, a direktno iz dnevne pevačica će moći da uđe u bazen od 100 kvadrata, sa električnim krovom. Zbog velike ljubavi prema čivavama, ona je jednu sobu namenila svojim ljubimcima. Seka je, pored ove kuće, vlasnica nekoliko stanova u Beogradu i jednog u Beču.
6. ACO PEJOVIĆ - 750.000 EVRA


Kuću na Bežanijskoj kosi poznati folker kupio je krajem prošle godine, a tek pre mesec dana završio je njeno renoviranje i opremanje. Kuća, pored luksuznog nameštaja, opremljena je najsavremenijom opremom za bezbednost.
N. Pajić

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.