Latest News

Seka Aleksić : Uživam u ljubavi!


Folk diva Svetlana Aleksić poručuje: Srećna sam i zadovoljna, Veljko je divna i iskrena osoba! Uskoro se selim u novi dom i objavljujem novi album
Slučajni partneri... Seka i Veljko na Baliju snimili spot za njenu novu pesmu
Folk zvezda Seka Aleksić (28) prvi put ekskluzivno za Press govori o novom dečku Veljku Piljikiću (26), sa kojim se zabavlja dva meseca. Pevačica ne krije da uživa u strasnoj romansi sa zgodnim kik-bokserom, tvrdi da nikada nije bila srećnija i da je ispunjena u svakom aspektu svog života.


- Uživam u ljubavi! Srećna sam i zadovoljna, a Veljko je divna i iskrena osoba. Novi album je skoro gotov, ostalo je da završim samo neke finese. Prezadovoljna sam pesmama i nadam se da će se publici svideti. Uskoro me očekuje useljenje u moj novi dom. Ovo je i moje poslednje pojavljivanje u javnosti do objavljivanja novog CD-a - kaže Aleksićeva za Press.
Seka i Veljko su prilikom nedavnog boravka na indonežanskom ostrvu Bali uradili set provokativnih fotografija, koje Press ekskluzivno objavljuje.


- Seka je skoro mesec dana sa prijateljima boravila na Baliju, gde joj se pridružio i Veljko. Poznati fotograf Andreja Damnjanović ovekovečio je zaljubljeni par na prelepoj peščanoj plaži. Pevačica je boravak na egzotičnom ostrvu iskoristila i da snimi spot za pesmu Dragana Brajovića Braje „Slučajni partneri", koja će se naći na novom albumu - kaže izvor Pressa blizak pevačici.


Aleksićeva će se za manje od dve nedelje useliti u velelepnu vilu nadomak Beograda, a za mesec dana objaviće dugo najavljivani CD. Kako tvrdi izvor Pressa, zbog velikih novina u životu pevačica nikad nije izgledala lepše.


- Seka uživa u životu, posebno otkad je započela ljubavnu vezu sa Veljkom. Njih dvoje provode svaki slobodni trenutak zajedno. Svi koji je dobro znaju kažu da nikada nije izgledala bolje. Pored toga što je najangažovanija folk pevačica i u zemlji i u inostranstvu, Seka je pravi radoholik i uspeva sve da postigne.


Dokaz tome je da svako jutro ustaje rano, nadgleda završne radove na svojoj vili, stiže da obiđe svoju porodicu, prijatelje i da se posveti humanim aktivnostima - zaključuje naš sagovornik.
Kako je navedeno u medijima, Seka je nedavno u Negotinu posetila Veljkove roditelje, koji su se oduševili sinovljevim izborom.                        
N. PAJIĆ
Objavio; Press

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.