Latest News

ĆURČIĆEVI PRIJATELJI O NJEGOVOM ULASKU NA FARMU


Đani se dobro snalazi

Autor: M. Mijatović | 26.09.2009. - 05:00
Đani se dobro snalazi
Jedan od najintrigantnijih stanara „Farme” Saša Ćurčić ovih dana ne liči baš na sebe, a razlog za njegovu tugu su, navodno, i ovoga puta ljubavni jadi. Naime, od kako je seksepilna pevačica Ana Nikolić, prema kojoj je Ćurčić pokazao simpatije, napustila „Farmu”, Saša tuguje, a vreme na seoskom imanju provodi sam.

Ostali farmeri primetili su da se nešto dešava sa Đanijem, koji je dve večeri zaredom spavao na klupi ispred kuće, međutim oni koji Đanija poznaju odranije kažu da će se i u ovom rialitiju snaći podjednako dobro kao i u „Velikom bratu VIP” u kome je pobedio 2007. godine.
Đorđe Tomić, nekadašnji fudbaler Partizana i saigrač Saše Ćurčića, nije bio iznenađen kada je video da se Đani ponovo obreo u rialiti šouu, i to ovoga puta u „Farmi”.
- To je bilo za očekivati od njega. Svi njegovi prijatelji znali su da će Saša ući u „Farmu” jer nam je on sam to rekao. Iskreno, što se njega tiče, mislim da mu ulazak u još jedan rialiti nije bio potreban, ali od njega se sve može očekivati - kaže Tomić, koji smatra da Ćurčiću neće teško pasti obavljanje seoskih poslova, te da će zasukati rukave samo ako to bude hteo.
- Sašu poznajem dugo i znam da će se on snaći u svakoj situaciji samo ako želi. Međutim, može da mu se desi da mu pukne film i da neće ništa da radi - objašnjava Tomić, dok glumica Danijela Vranješ sa kojom je Đani učestvovao u prvom „Velikom bratu VIP” kaže da je uopšte ne bi čudilo da Ćurčić trijumfuje i u ovom rialitiju.
- Sašu ću malo pažljivije gledati u „Farmi” ovih dana, ali ne sumnjam da će se dobro snaći. Rialiti je za njega prirodna sredina jer je on prosto rođen za takve stvari, tako da me ne bi čudilo da i ovoga puta pobedi. Ne znam koliko je vredan za te seoske poslove, ali dobar je igrač i dobar strateg, kao što je bio i u fudbalu i nije tako naivan kao što izgleda - priča poznata glumica.



Maja i Cakana muzle kravu

Jučerašnji dan na farmi počeo je tako što su farmeri ponovo ogovarali Marinu Perazić i njeno hrkanje, koje im užasno smeta.



Ovonedeljni gazda farme Boško Ničić imao je prigovor na rad farmera jer smatra da su se oglušili o dogovor koji su napravili sa mentorom. U međuvremenu došao je trenutak da se farmeri prihvate i pravog posla, a prva stavka na redu je muža krava.
Šansu da se prve oprobaju dobile su Maja i Cakana, koja je u štalu ušla odevena u roze trenerku, sa roze maramom na glavi i šarenim gumenim čizmama. Dok je Cakana pokušavala da pomuze kravu, Topalko joj je pružao moralnu podršku i bodrio je.
Nikola je nezadovoljan kako funkcioniše rad u kuhinji, te je prisutnima održao govor u kojem je farmere upozorio da doručak mora biti spreman mnogo ranije nego do sada.
Marina je okupirana svojim izgledom i želi da izgleda kao Olja, te je za početak rešila da počne da vežba s njom.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.