Latest News

SANDRA AFRIKA IZVISILA ZA „FARMU“!


SANDRA AFRIKA ODUSTALA OD UČEŠĆA U NOVOM RIJALITIJU ZBOG „ŽENSKIH PROBLEMA“
Sandra Prodanović, u narodu poznatija kao Afrika, odustala je od učešća u popularnom rijalitiju „Farma“ jer joj organizatori nisu dozvolili da se u ovom šouu zadrži samo nedelju dana. Drugi razlog da se ne pojavi na seoskom domaćinstvu u Barajevu su „ženski problemi“, što je i presudilo da atraktivna crnka ne bude deo velikog šoua.
- Sandra je bila zainteresovana da uđe na nedelju ili dve, što je organizatoru bilo više nego smešno s obzirom na to da ni najvećim zvezdama neće dozvoliti da samo „protrče“ kroz farmu. Uz to je shvatila da joj upravo počinje menstrualni ciklus, što bi dodatno otežalo njen boravak na seoskom domaćinstvu gde neće biti tuša, već će se svi kupati u buretu. Zbog toga je vrela Afrika ipak rešila da ne učestvuje u novom rijalitiju - priča naš izvor blizak produkciji.
Kako bismo proverili dobijene informacije, pozvali smo Sandru, koja nam je potvrdila da od njenog učešća u „Farmi“ nema ništa.
- Tačno je da sam pregovarala o ulasku na „Farmu“, ali budući da ulazim u nepovoljan životni period, od toga nema ništa - rekla je seksepilna crnka.
Objavio:Kurir

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.