Latest News

ANA MIHAJLOVSKI I NJEN VERENIK MIRKO GRUBIN KUPUJU KUĆU!


ANA MIHAJLOVSKI I NJEN VERENIK MIRKO GRUBIN PLANIRAJU DA SE PRESELE U BEOGRADSKO NASELJE ZEMUN
Voditeljka Ana Mihajlovski i njen verenik Mirko Grubin planiraju da sviju dom u Zemunu, saznaje Kurir iz dobro obaveštenih izvora. S obzirom na to da će uskoro dobiti bebu, njih dvoje uveliko obilaze atraktivne lokacije i merkaju kuće na prodaju. Oni trenutno žive u stanu od 120 kvadrata, blizu Marakane, koji je Ana dobila od bivšeg muža i vlasnika „Emoušna“ Gorana Stamenkovića Goše, ali njen verenik i vlasnik firme za anatomsku obuću „Grubin“ želi da se presele u dom koji će imati veliko dvorište:
- Budući roditelji su pogledali nekoliko kuća, a sva je prilika da će se preseliti u Zemun, gde je Mirko i odrastao - priča naš sagovornik blizak poznatoj voditeljki.
- Pre nekoliko dana razgledali su jednu vilu od 500 kvadrata, ali Ana ipak nije htela da je kupe, smatrajući da im je nepotreban toliki prostor. Zasad su ostale u opticaju još dve-tri manje kuće, i sva je prilika da će jednu od njih i pazariti - završava naš izvor.
S obzirom na to da je plavokosoj voditeljki do termina porođaja ostalo nekoliko meseci, ima dovoljno vremena da novi dom bude spreman kad na svet stigne beba. Zbog toga Mirko i ona žure da pronađu adekvatnu kuću. Kako bismo proverili dobijene informacije, pozvali smo Anu Mihajlovski, ali ona nije bila dostupna za bilo kakav komentar.  

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.