Latest News

SIMA SRBIJA: ‘Grobari' nisu narko dileri!!

Jedan od vođa navijača Partizana Predrag Simić, poznatiji kao Sima Srbija, siguran je da se optužbe bezbednosnih službi ne odnose ni na koga od viđenijih „grobara".
- Država očigledno želi da raskrinka ljude koji se izdaju za navijače, a koji su u stvari kriminalci. Kod nas takvih nema, niti ih je ikad bilo. Ogroman broj ljudi, gotovo apsolutna većina, na tribine dolazi isključivo iz ljubavi prema Partizanu. Što se tiče drugih navijačkih grupa, o tome ne bih govorio... - rekao je Simić za Press.
Dugogodišnji vođa „grobara" strahuje da će se najavljena akcija države protiv kriminalaca i huligana sa tribina pretvoriti u obračun na svim navijačima.
- Medijski linč navijača je već počeo, a šta će uslediti posle njega, videćemo. Skupljanja političkih poena na račun navijača je bilo i ranije, i to nije ništa novo. Ipak, mi bismo voleli da se ovoga puta problem efikasno reši. A problem uopšte nisu navijači, već posledice pojedinih navijačkih postupaka... - ocenio je Simić.
S druge strane, navijači Crvene zvezde, baš kao i rukovodstvo kluba, nisu bili raspoloženi za razgovor.
- Nemamo zasad nikakav komentar. Ako budemo rešili da se oglasimo, to ćemo uraditi... - kratko je izjavio vođa navijača Crvene zvezde Vladimir Šavija.
(M. S.)

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.