Latest News

Veliki brat : Viki i Karlo se smuvali prvo veče!


Nekoliko sati po ulasku u kuću „Velikog brata" Makedonka Viki i frizer Karlo započeli ljubavnu vezu. Noć su proveli u strastvenom zagrljaju

Već prve noći u kući „Velikog brata" dvoje takmičara započelo je ljubavnu vezu! Studentkinja iz Makedonije Violeta Viki Raleva (19) i frizer iz Beograda Karlo Zagorac (32) strastvenim poljupcima dočekali su prvo jutro u kući.
Temperamentna Makedonka je pred ulazak izjavila da ne isključuje mogućnost da se zaljubi u rijaliti-šouu, ali malo je onih koji su očekivali da će to uraditi čim pređe prag kuće na Košutnjaku.
- Iako su ostali ukućani očekivali da će se sve završiti na jednom poljupcu, Viki i Karlo su noć proveli u strastvenom zagrljaju - kaže izvor Pressa blizak produkciji.
Viki se bavi modernim baletom i tvrdi da joj je uzor Džim Keri (?!). Karlo je radio na radiju i televiziji kao voditelj, a za sebe kaže da je vanzemaljac u običnom svetu, umetnička duša i frik. Frizer, koji koji ima deset tetovaža, a jednu i na polnom organu, poručio je da je ušao u kuću da bi dokazao da nije gej.          

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.