Latest News

TRAGEDIJA U CENTRU BEOGRADA: Motociklista poginuo, otac se ubio


Beograd - Saša P. (65) iz naselja Borča hicem iz pištolja ubio se juče ujutro u svom domu u Ulici 7. jula, samo nekoliko sati nakon što je njegov sin jedinac Miloš P. (22) preminuo od povreda zadobijenih u subotu uveče u saobraćajnoj nesreći u centru Beograda.


Nesrećnom mladiću nije bilo pomoći: Mesto sudara

Miloš P. je preksinoć u 21.30 sati u centru grada vozio motor "hondu". Ratomir R. iz Novog Sada vozio je "fijat punto" novosadske registracije, išao je u pravcu Pančeva, a na uglu Palmotićeve ulice i Bulevara despota Stefana pokušao je polukružno okretanje. U tom trenutku sudario se s "hondom". Od jačine udarca, "punto" se okrenuo, a motociklista je završio pod točkovima automobila.
Teško povređeni mladić izvučen je ispod automobila, a noge su mu bile polomljene. Skinuta mu je kaciga, a glava mu je bila sva krvava. Bio je na reanimaciji u Urgentnom centru, ali je uprkos naporima lekara, preminuo u 23 sata.
O nesreći su odmah obavešteni Miloševi roditelji. Saša i Miloševa majka razvedeni su, a on je bio veoma vezan za sina jedinca. Pohrlio je u bolnicu, ali kada je stigao tamo Miloš je već bio mrtav. U šoku se vratio kući i juče u deset časova, nekoliko sati nakon što je saznao da mu je sin mrtav, uzeo pištolj i presudio sebi.
Sašini susedi iz Borče kažu da su u šoku. Pretpostavljaju da je Saša povukao oroz jer nije mogao da se pomiri sa smrću sina. Miloš je stradao na motoru koji mu otac kupio, i susedi veruju da je Saša na izvestan način osećao krivicu i zbog smrti jedinca. - Miloš je živeo s majkom u Kotežu. Često je boravio kod oca koji je stanovao sam. Njih dvojica su mnogo bili vezani, a zajedno su i radili u ribnjaku. Saša se trudio da sinu pruži sve. Čak je menjao svoj džip za "hondu", isti onaj motor na kome je Miloš poginuo - kažu komšije iz naselja Borča.


Objavio: Blic

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.