Latest News

Farma: Svi protiv Viktorije

Svi protiv Viktorije

Osmi dan na farmi. Svađe takmičara ne jenjavaju. Razmirice su se ovoga puta odigrale među ženama. Pored toga što im smeta činjenica da je Big Mama postala ovonedeljna gazdarica, žene su se okomile i na Viktoriju.

Rok pevačica Viktorija od početka rialiti serijala na farmi ne može da nađe zajednički jezik ni sa kim, osim sa Cakanom. Poslednjih dana se čini da su sve žene protiv nje, a prva ju je ogovarala Olja Crnogorac koja je Maji Nikolić otkrila da se plaši da je Viktorija ne povredi.
- Kada ja budem pukla, ima sve da joj saspem u lice. Ponaša se krajnje čudno, a tako mi i izgleda. Stvarno me plaši njeno ponašanje. Šta ako uzme nož i pokolje nas na spavanju - uplašila se Olja, a Maja je samo klimala glavom.
Inače, došlo je i do promene gazde - umesto Boška Ničića, Big Mama je postala gazdarica. Nju je izabrala prva izbačena farmerka Dajana, a pojedinim ženama to baš i nije po volji. Posebno Marini koju je Big Mama u jednom trenutku i rasplakala.
Boško i Viktorija su se samovoljno prijavili da budu sluge, i tako su postali potencijalni duelisti. Boško je želeo da pokaže ljudima da neko ko je na njegovom položaju vrlo dobro može da se snađe na selu, dok je Viktorija ima želju da vidi koliko je vole ljudi na farmi, ali i napolju.
Farmeri su preksinoć prvi put jeli meso na farmi. Na poklon su dobili pečeno prase i jagnje koje su pojeli u jednoj sekundi. Svi su se lepo počastili osim Boška koji je za to vreme spavao u štali. Nakon večere Maja i Olja su otišle na spavanje i nastavile su ogovaranje. Posle Viktorije na red je došao Toma…

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.