Latest News

Makedonci protestuju zbog nemorala u VB-u!


Makedonsko udruženje građana navodi da „Veliki brat" propagira promiskuitet i zahteva da televizija umesto rijaliti-šoua emituje crtaće


Makedonsko udruženje građana „Omladinski centar Vrutok" poslalo je otvoreno pismo televiziji A1 u kome traže da u udarnim terminima ne emituje „Velikog brata" jer „rijaliti-šou propagira promiskuitet, nemoral i pogrešne odnose".

Prvi VB par... Viki i Karlo

- Epizode „Velikog brata", koje gleda 200.000 ljudi, sadrže scene u kojima se promoviše nemoral. Posle tri sata poznanstva 19-godišnja devojka stupa u intimne odnose sa 33-godišnjim muškarcem (Makedonka Viki i frizer Karlo, prim. aut). Drugog dana u programu uživo emitovane su scene iz kreveta u kojim učestvuje jedva punoletna devojka - navodi se u pismu „Vrutoka", i dodaje da bi televizija u terminu „VB" trebalo da emituje crtane filmove i edukativne programe:
- Nekad su generacije rasle uz „Šaram baram", a sadašnje uz perverzije „Velikog brata", što ima za posledicu 30.000 zaraženih od hepatitisa C i veliki broj zaraženih od side i drugih polno prenosivih bolesti.
Udruženje je poručilo roditeljima jedine učesnice iz Makedonije da „joj ukažu da daje loš primer mladima".

Večeras izbacivanje!
U petak je počelo glasanje za omiljenog učesnika, a onaj ko do večeras bude imao najmanje glasova publike napustiće kuću „Velikog brata". Posle Viki i Karla, koji su započeli vezu čim su prešli prag kuće na Košutnjaku, i Jovane i Nikole, koji su se poljubili dva dana kasnije, u šouu su na pomolu još dva ljubavna para. Naime, fudbaler Manuel i pevačica Seksi Sandra se često maze i masiraju, a odnos između taksiste Arse i studentkinje Danice postaje sve prisniji.

(A. R.)

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.