Latest News

LEA KIŠ POVEĆALA USNE!


LEA KIŠ SE PROŠLE NEDELJE POJAVILA PROMENJENOG IZGLEDA U EMISIJI „NEDELJNO
Voditeljka „Nedeljnog popodneva“, jedne od najgledanijih emisija Televizije Pink, nedavno je povećala svoje usne, saznaje Kurir iz dobro obaveštenih izvora. Šarmantna Lea Kiš je u svoj prvoj emisiji nakon letnje pauze izgledala kao preporođena, a mladalačkom izgledu znatno su doprinele vidno „napupele“ usne. Zbog toga su odmah počele priče o tome da se plavokosa voditeljka podvrgla operativnom zahvatu i priključila brojnom silikonskom jatu javnih ličnosti koje su već posetile plastičnog hirurga:
- Nakon nedeljne emisije svi su komentarisali njen novi izgled. Licitirali su koliko je kubika stavila u usne, a neki od gostiju su je direktno pitali za nov izgled, na šta se Lea samo nasmejala - priča izvor blizak voditeljki.
Kako bismo proverili informacije do kojih smo došli, pozvali smo zvezdu Pink televizije, koja je pokušala da nam objasni u čemu je tajna njenog novog izgleda:
- Usne su mi veće od sjajnih kozmetičkih preparata koje koristim. Pored toga, redovno ih mažem raznim kremama, pa zbog toga izgledaju punije - rekla je Lea za Kurir, i dodala:
- Drage volje bih uradila štošta na sebi, ali ne smem zbog zdravlja. Imala sam dve teške operacije i plašim se i krv da dam, a kamoli da idem pod nož - objasnila je voditeljka, iako je poznato da je zahvat ubrizgavanja kolagena u usne rutinski i da se ne koristi nož, već injekcija.
Objavio: Kurir

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.