Latest News

Toma Panter u „Farmi"!


Lider popularne grupe „Blek panters" biće jedan od 14 učesnika rijaliti-šoua. Toma Jovanović, lider grupe „Blek panters", biće učesnik rijaliti-šoua „Farma"! Kako saznaje Press, organizatori ovog rijalitija pre nedelju dana pozvali su poznatog romskog pevača da bude jedan od 14 farmera koji će se 19. septembra useliti na Pinkovo imanje u Barajevu
Crni panter... Toma Jovanović
Bora Čorba nedeljni gost?!
Kako saznaje Press, ideja organizatora je da se među učesnicima, makar na nedelju dana, nađe i Bora Đorđević, ali nije poznato da li će lider „Riblje čorbe" prihvatiti poziv. „Riblja čorba" održaće veliki koncert u „Areni" 31. oktobra.
Muzičar je prihvatio ponudu, a svoju odluku otkrio je samo najbližim prijateljima i porodici.
- Toma je bio oduševljen kad su ga pozvali da učestvuje u „Farmi". Ni sa kim se nije konsultovao, već je odmah prihvatio ponudu. Siguran je da će posle „Farme" njegova i karijera „Blek pantersa" krenuti uzlaznom putanjom - kaže izvor Pressa blizak muzičaru, i dodaje:
- Toma je veliki šaljivdžija, što publika možda do sada nije imala prilike da primeti. Zahvaljujući svom neobičnom smislu za humor, on će sigurno biti jedan od favorita za osvajanje glavne nagrade!
(D. M.)Press

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.