Latest News

VELIKI BRAT: Sa „fejsbuka“ ulaze u kuću


Sa „fejsbuka“ ulaze u kuću VB
Treći serijal „Velikog brata“ počinje sutra u 21 čas na Televiziji B92, a među anonimnim stanarima koji će preći prag poznate kuće na Košutnjaku, naći će se i jedan od tri kandidata koji su se prijavili na popularnoj stranici „fejsbuk“ - Manuel Stojanović, fudbaler iz Pirota, Dimitrije Stanković, hip-hoper iz Vranja ili Ivan Nikolić, student iz Požarevca.

Od nekoliko hiljada takmičara koji su se prijavili preko „fejsbuka“, samo jedan od ove trojice će sutra uveče ući u kuću „Velikog brata“. Manuel Stojanović se bavi fudbalom, ima 22 godine i student je ekonomskog fakulteta. Na „fejsbuk“ stranici je proglašen za najlepšeg kandidata, njegov cilj je da se zabavi u kući, te da postane popularan, ali i da sruši predrasude o Piroćancima.
- Dosta se govori o Piroćancima kao škrtim ljudima, ali ja ću biti taj koji će ih uskoro uveriti u suprotno. Mislim da bi jedan Piroćanac konačno trebalo da uđe u kuću „Velikog brata“, a bolje prilike od mene nema - ispričao je u video predstavljanju Manuel.
Dimitrije Stanković je poznatiji kao Dirty Boy i neafirmisan je pisac, tekstopisac i hip-hop izvođač. Rođen je 13. marta 1990. godine u Vranju, završio je srednju ekonomsku trgovisnku školu i napisao je neobjavljenu knjigu „Dnevnik usamljenog dečaka“. U kući bi voleo da kuva za ukućane.
- Moj cilj za ulazak u kuću je pre svega zabava, pa popularnost, a na poslednjem mestu novac. Mislim da ljudi kojima je cilj novac ne ulaze u kuću da bi pokazali pravo lice već da bi se folirali zbog para. „Veliki brat“ bi mi dosta pomogao u bavljenju muzikom - ispričao je Dimitrije.
Ivan Nikolić je student iz Požarevca i ima 24 godine. U video predstavljanju na „fejsbuku“ sebe je kroz različite, zanimljive fotografije opisao kao večitog studenta koji uživa u dobrom provodu i lepim devojkama. Ivan za sebe kaže da bi trebalo da uđe u kuću zato što „nema poroka“, „ima stila“, „ume da se kontroliše kada se napije“, „ume da pozira pred kamerama“, „neće mu smetati ako ne bude dovoljno kreveta u kući“…


Ivan Nikolić, Manuel Stojanović, Dimitrije Stanković
Promene u kući
Kuća „Velikog brata“ će ove godine biti potpuno drugačija od onoga na šta smo navikli kroz prethodna tri serijala. Pre nekoliko dana „Blic“ je imao priliku da zaviri u dvorište kuće koje je oskudno opremljeno. Popularni šporet za ogrev „smederevac” jedan je od najzanimljivijih rekvizita u avliji. Takmičari će moći da uživaju i u tri-četiri prilično nestabilne stolice - ležaljke u plavoj boji… Dvorište krasi i tamno zelena pumpa za vodu koja se nekada davno koristila u srpskim domaćinstvima. Sutra u „Blicu“ možete videti novi izgled kuće „Velikog brata“.


Objvio: Blic

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.