Latest News

Veliki Brat: LEZBO IKONA U VB!


JEDNA OD UČESNICA U „VELIKOM BRATU“ JE I SEXY SANDRA, KOJA JE NEDAVNO SNIMILA HIMNU LEZBIJKI
Da se Veliki Brat i ove godine potrudio da šokira javnost, očiti primer je Sexy Sandra, koja će biti, kako Kurir saznaje, jedna od ukućanki ovogodišnjeg rijaliti šoua. U ovom šou pojaviće se upravo intrigantna igračica i pevačica Sexy Sandra, poznata po tome što je snimila lezbo himnu koja se pojavljuje na muzičkim televizijama. U tom video-klipu Sandra razmenjuje nežnosti sa ženom, što je oduševilo lezbo populaciju.
Inače, Sandra Valterović ima 20 godina, živi i radi u Beogradu, gde je i rođena. Nadimak joj je Sexy Sandra zbog imidža koji svesno forsira. Od svoje 16 godine radi kao igračica po splavovima i u klubovima, a u poslednje vreme bavi se pevanjem, što govori podatak da iza sebe ima dva singla. Snimila je spot za pesmu „Dok ponuda važi“, koja je inače posvećena ženskoj gej populaciji i sa kojom je postala omiljena među lezbijkama.
Ugradila je silikone jer, kako kaže, to joj pomaže u karijeri, ali i zato što misli da muškarci vole devojke s većim sisama. Ima tetovažu škorpije na guzi, što dodatno pali muški rod. Za sebe kaže da je bezobrazna, intrigantna i da, gde god se pojavi, privlači pažnju.
Imajući u vidu koliko je ova mlada devojka slobodna i intrigantna, zasigurno nas očekuje mnogo iznenađenja s njene strane.  
Objavio: Kurir

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.