Latest News

Seka Aleksić: UPOZNALA BUDUĆU SVEKRVU!


FOLK PEVAČICA PROŠLOG VIKENDA BORAVILA U NEGOTINU, KOD RODITELJA SVOG NOVOG DEČKA VELJKA PILJKIĆA
Koliko je veza između Seke Aleksić i njenog novog dečka i telohranitelja Veljka Piljkića ozbiljna, govori i podatak da je proteklog vikenda palo njeno upoznavanje s njegovim roditeljima. Popularna pevačica je iznenada odložila sve obaveze, sela u auto i sa svojom jačom polovinom otišla za Negotin, gde njegovi roditelji imaju veliku porodičnu kuću.
- Novopečeni par doputovao je u Negotin njenim „mercedesom“, što je izazvalo opštu pometnju u gradu - priča naš izvor sa lica mesta i dodaje:
- Dugo su se vozili unaokolo, jer je Veljko najverovatnije pokazivao Seki gde je išao u školu, koja su mu omiljena mesta za izlazak i sve ostalo što je vezano za njegovo odrastanje. Nakon toga su se zaputili na svečani ručak ka porodičnoj kući Piljkića - završava naš izvor.
Doterana, opuštena i komunikativna, Seka je oduševila Veljkove roditelje, možda budućeg svekra i svekrvu, koji uopšte nisu krili zadovoljstvo zbog izbora svog sina. U to vreme stigao je i njegov brat Roland sa porodicom iz Švajcarske, pa su svi zajedno uživali u bogatoj trpezi i prijatnom razgovoru.
Kada smo pozvali Seku i zamolili je za komentar, nije bila raspoložena da nam izađe u susret. Da li je ova poseta možda i najava svadbenih zvona, ostaje da vidimo.
Objavio: Kurir

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.