Latest News

Veliki Brat: Jovana i Nikola ceo dan zagrljeni


Autor: Marija Radojković | 26.09.2009. - 05:00
Jovana i Nikola ceo dan zagrljeni
Nova romansa u kući „Velikog brata”. Starleta Jovana Pavlović iz Kraljeva i Nikola Dančević iz Zaječara poslednjih dana su nerazdvojni. Jovana je pojedinim ukućanima otkrila da joj se Nikola dopada, a ni Nikola nije ravnodušan prema lepoj plavuši koju neprestano grli i ljubi, što Joci veoma prija.

Veza između njih je počela da se gradi spontano, a prve iskrice ljubavi su zavarničile kada su Jovana i Nikola pre tri dana prespavali u istom krevetu, zagrljeni, te su razmenili nekoliko stidljivih poljubaca. Njih dvoje su od srede nerazdvojni, a Jovana je otkrila Vladimiru (di-džeju iz Užica) da joj se sviđa Nikola.
- Sviđaju mi se momci kao što je Nikola. Možeš li da ga pitaš nešto za mene - pitala je Jovana, a potom je otrčala u dvorište u zagrljaj Nikoli koji je počeo da je ljubi po licu i mazi. Ipak ko se voli, taj se i svađa, pa je Nikola nekoliko sati potom „uprskao stvar” kada je nepromišljeno rekao Jovani da je glavna sprdnja u kući. Šala je dovela do svađe, pa se Jovana durila, a Nikola joj se izvinjavao pola dana, koristeći svaku priliku da je izgrli. Na kraju su se izljubili, pomirili i nastavili sa ljubavnim igrarijama.
starleta Jovana Pavlović
Ovakav romantičan odnos obradovao je Nikoline i Jovanine najbliže koji se slažu s tim da njih dvoje treba da budu zajedno.
- Šta da vam kažem. Dečko je veoma fin, dobrica. U predstavljanju je rekao da je malerozan, a nama je trinaest srećan broj, tako da je Nikola jedan od nas - kaže kroz smeh za „Blic” Jovanina mama Ljubinka i objašnjava da joj ne smeta njihov odnos.
- Ona ima 22 godine i zna šta radi. Oduvek je znala. Ona je fina, kada je u vezi - u vezi je, ne sumnjamo u nju i slažemo se sa njenim izborom. Oni su svi mladi i lepi, i sasvim je normalna stvar da se dopadaju jedan drugome - kaže Jovanina mama.
Slično mišljenje ima i Aleksandar Dančević, Nikolin otac, koji objašnjava da bi Jovana bila lepa snajka.
- Drago mi je da se Jovana i Nikola muvaju. Čuo sam da se on njoj sviđa i to mi je baš drago. U suštini, šta on izabere, to je za njega najbolje, a da li će meni da se sviđa, to je manje važno. Jovana je lepa devojka, komunikativna i fino su se združili - kaže Nikolin otac i dodaje:
- Ne bih mu zamerio ako se poljubi sa nekom devojkom u kući, zamerio bih mu da se poljubi sa muškarcem - priča Nikolin otac i zaključuje:
- Ma super je snajka, videćemo šta će dalje biti.

Radašin ljut na Karla
Izgleda da najstarijem ukućaninu Radašinu u kući smeta Karlovo prisustvo, pa je otkrio Manuelu šta mu zamera:
- Karlo nas naziva glupim. Vidiš kako nas potcenjuje, kao da smo mi s juga glupi. Ma… ovaj tetovirani, misli da ako je stavio tetovažu, da je panker… Al’ dobro, će izdržimo, nema svađe. Mislim, to potcenjivanje - rekao je Radašin.
Ni Vladimiru Arsiću, di-džeju iz Užica, nisu baš svi ukućani po volji. On je ispričao Nikoli šta misli o pojedincima. Za Karla je rekao da je provokator, za Sandru da je glupa i da ne zna da peva, te da uopšte ne izgleda dobro, te da mu je drago što je Karlo u foti lizao noge Radašinu jer je to pravda.
Karlo i Viki dobili tajnu sobu
Ljubav između Karla i Viki iz dana u dan postaje sve strasnija. U cilju da ih podrži u njihovim ljubavnim akcijama „Veliki brat” im je preksinoć poklonio tajnu sobu koja se nalazi u okviru kuće, a u kojoj ovaj par može nesmetano da uživa u svojoj ljubavi.
- Čim si ušao u kuću pomislila sam kako dobro izgledaš i da moram da te imam - otkrila je mlada Makedonka. I Karlo je publici sa druge strane kamere otkrio svoje namere, kada je u jednom trenutku poručio:
- Ljudi, spavajte! Nema od seksa ništa.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.