Latest News

Farma: Topalko sigurno pobeđuje!


Milan Topalović Topalko ubedljivi je favorit za pobedu u rijaliti-šouu „Farma"! Kako saznaje Press, pevač je u prvoj nedelji glasanja za omiljenog farmera osvojio najviše glasova gledalaca


- Ako se po jutru dan poznaje, Topalko će lako osvojiti glavnu nagradu vrednu 100.000 evra! Naime, pevač je u prvoj nedelji glasanja za omiljenog farmera dobio najveći broj glasova publike. On sam osvojio je više glasova nego svi ostali takmičari zajedno! Očigledno je da je Topalko zadržao publiku koja je za njega glasala dok se takmičio u serijalu „Zvezde Granda", kada je u finalu takmičenja osvojio čak 204.515 glasova - kaže izvor Pressa.
Sa TV Pinka poručuju da podatke o glasanju prema pravilima ne mogu da objavljuju pre kraja serijala.
Srpski farmeri gladni
Uzrok sve učestalijih svađa na „Farmi" je nedostatak hrane, organizatori smirili situaciju pečenim prasetom i jagnjetom.
Uzrok sve češćih svađa na „Farmi" je glad, saznaje Press! Naime, posle samo deset dana provedenih na Pinkovom seoskom imanju takmičari su na ivici živaca jer nemaju dovoljno hrane. Da bi ih smirili, organizatori su im doneli pečeno prase i jagnje!
- Ovaj šou se u inostranstvu najčešće emituje tokom leta, kada su bašte pune povrća i voća. Bašta na srpskoj „Farmi" maltene je prazna. Zato su organizatori morali da prekrše pravilo i donesu im hranu. Farmere je posebno obradovalo pečeno prase - kaže izvor Pressa blizak produkciji.

Umalo fizički obračun... Sale Jovanović razdvaja posvađane farmere Nigora i Nikolu

Akteri prve velike svađe su muzičari Nikola Hadži Nikolić i i Igor Lazić, koji su se umalo potukli! Nikola je Nigoru rekao da je magarac, a fizički obračun između njih sprečio je urednik Pressa Aleksandar Jovanović. Nikola se zamerio i Maji Nikolić, koja nije umela da mu odgovori na pitanje zašto posti sredom i petkom. Opšti je utisak da su sve žene protiv sluškinje Viktorije. Marina Perazić pokušala je da se pomiri s Viktorijom, koja ju je odgurnula od sebe dok je hrvatska pevačica pokušavala da je zagrli.
(N. P.) - (D. M.)

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.