Latest News

Aleksandra Bursać : NAŠLA NOVOG DEČKA


„ZVEZDA GRANDA“ ALEKSANDRA BURSAĆ PRE NEDELJU DANA ZAPOČELA LJUBAVNU VEZU SA IZVESNIM BEOGRADSKIM BIZNISMENOM DARKOM
Mlada pevačica Aleksandra Bursać odlučila je da više ne samuje, pa je pre nedelju dana uplovila u vezu s novim dečkom, izvesnim beogradskim biznismenom Darkom, koji je nekoliko godina stariji od nje i bavi se privatnim poslovima i u inostranstvu, saznaje Kurir iz izvora bliskih pevačici. Novopečeni golupčići upoznali su se na večeri kod zajedničkih prijatelja, a iste noći otpočeli su romansu.
- Čim su se upoznali proradila je hemija, a Aleksandra se poverila drugarici da joj se Darko mnogo dopada. S obzirom na to da oboje imaju plavu kosu, vizuelno deluju kao savršen par. Aleksandra je bukvalno odlepila za Darkom, a ni on nije ostao ravnodušan na njene čari, o čemu govori i podataka da su započeli vezu samo nekoliko sati nakon upoznavanja - priča naš dobro obavešteni izvor.
Narednih dana njih dvoje se nisu odvajali jedno od drugog, a više puta su viđeni kako njegovim kolima marke BMW dolaze u najskuplje beogradske restorane i popularne kafiće. Nakon kratkotrajne romanse sa kolegom Darkom Filipovićem, koja se neslavno okončala, utisak je da je mlada pevačica konačno uspela da nađe muškarca po svojoj meri.
Tokom jučerašnjeg dana pokušali smo nekoliko puta da kontaktiramo sa Aleksandrom, ali ona nije odgovarala na naše telefonske pozive, kao ni na SMS poruke koje smo uputili na broj njenog mobilnog telefona.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.