Latest News

ADRIJANA LIMA Seksi trudnica


Adrijana Lima, supruga našeg košarkaša Marka Jarića, svakako ne spada u razmažene i pasivne trudnice budući da je i dalje redovan gost na zabavama, modnim revijama i filmskim premijerama. Lima, koja je u šestom mesecu trudnoće, prisustvovala je pre dve večeri američkoj premijeri filma „Koko pre Šanel” o slavnoj dizajnerki Koko Šanel.

Brazilska lepotica je sve ostavila ostavila bez daha u jednostavnim crnim helankama i tunici, sve vreme ponosno pokazujući stomak. Nakon što je odgledala film, Lima se pridružila ostalim zvanicama na zabavi koju je organizovala modna kuća „Šanel”. Iako je na neko vreme napustila modnu pistu, plavooka manekenka je i dalje aktivna kao zaštitno lice brenda „Victoria’s Secret”, te je tako prošle nedelje prisustvovala otvaranju nove radnje ove modne marke u Njujorku i strpljivo potpisivala autograme svojim obožavaocima. Marko i Adrijana venčali su se u februaru, a sredinom decembra će prvi put postati roditelji.
- Osećam da blistam upravo u ovom trenutku, jer imam sve. Moj život je potpun u ovom momentu - nedavno je izjavila lepa manekenka.
Budući roditelji još uveki nisu odabrali ime za bebu, jer tvrde da još uvek nisu saznali pol deteta, iako se uveliko priča da najlepša svetska manekenka i NBA košarkaš čekaju sina. 
Objavio:Blic

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.