Latest News

Ana Nikoilić napušta „Farmu"!


Pevačica Ana Nikolić do kraja nedelje svojevoljno će izaći iz rijaliti-šoua „Farma", vlasnici Pinka pokušavaju da je ubede da ostane do kraja takmičenja
NAJPLAĆENIJA... Ana je dobila najveći honorar od svih takmičara
Pop zvezda Ana Nikolić do kraja nedelje trebalo bi da napusti rijaliti-šou „Farma"! Kako Press saznaje, atraktivna pevačica prihvatila je da samo nedelju dana bude specijalni gost na Pinkovom seoskom imanju u Barajevu.
- Producentima Pinka je bilo zaista teško da ubede Anu da se pojavi u tom šouu. Pevačica je na kraju pristala da uđe na „Farmu" samo na nedelju dana! Producenti su planirali da Nikolićeva bude specijalno iznenađenje za gledaoce, zato su njen profil za emisiju snimili samo dan pred ulazak na rijaliti imanje. Ana bi trebalo da izađe do nedelje ali, s obzirom na to da je njen boravak na „Farmi" pravi pogodak za gledanost, čelni ljudi Pinka pregovaraju sa njom da ostane u šouu do samog kraja. Međutim, mala je verovatnoća da će je nagovoriti da to uradi - kaže izvor Pressa blizak pevačici, i dodaje da je Ana dobila najveći honorar za boravak na farmi.
- Ana je definitivno dobila najveći honorar od svih takmičara, ali niko ne zna o kojoj sumi je reč. Pominje se da će joj jedan deo biti isplaćen u novcu, a drugi će biti kompenzacija za reklamni prostor na Pinku.    

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.