Latest News

MILENAĆERANIĆ : KAKI ILI PIŠKI?!


„ZVEZDA GRANDA“ MILENAĆERANIĆ U RANOJ MLADOST POZIRALA NA WC ŠOLJI
Jedna od najpopularnijih učesnica poslednjeg serijala takmičenja za „Zvezde Granda“ Milena Ćeranić ponovo je na tapetu, a razlog je fotografija nastala pre dvadesetak godina, na kojoj pevačica sedi na WC šolji sa spuštenim gaćicama.
Naime, Ćeranićeva je pozirala i ne pretpostavljajući da će se mnogo godina kasnije ta ista fotka naći u medijima. Elem, jedino što je ostalo kao nedoumica, a vezano je za ovu fotografiju, jeste pitanje da li pevačica na slici kaki ili piški?!
Na našoj estradi „rani radovi“ su česta pojava, mada se retko dešava da u javnost procure fotografije ili video-zapisi sa izrazito eksplicitnim scenama, što je bio slučaj sa Mileninom koleginicom Sanjom Stojanović, koja je svoje seksualno umeće ovekovečila ne sluteći da će se uskoro naći na svim naslovnim stranama, ako je suditi po njenim izjavama.
Ipak, najveći bum sa svojim privatnim video-snimkom napravila je Severina Vučković, a o njenom video-zapisu pričalo se od Vardara pa do Triglava... Iako je negirala da joj je sporni snimak pomogao u karijeri, više je nego očito da to nije tačno jer je Sevkina popularnost posle toga rasla vrtoglavom brzinom.
Bilo kako bilo, fotografija na kojoj Milena Ćeranić sedi na šolji neće izazvati preteranu pažnju, budući da je nastala kada je pevačica bila mala, iako bi, da je sada slikaju u takvom položaju, fotka napravila bum.
Ko je postavio spornu fotografiju na internet, da li ona sama ili neko od njenih prijatelja, pozvali smo da pitamo Ćeranićevu lično:
- To je moja sličica, bila mi je tako simpatična i postavila sam je na internet. Nastala je kad sam imala tri godine, nasmejala se Milena.  

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.