Latest News

ALO, GDE SI POŠLA?


SAŠA POPOVIĆ SPREČIO DRAGANU KATIĆ DA NA SCENU „GRANDA“ IZAĐE SA TORBOM U RUCI
Da je Dragana Katić vrhunska voditeljka i pravi profesionalac, opšte je poznato, ali da se i njoj može desiti da se zbuni, uverili smo se na nedavnom snimanju „Grand šoua“. Naime, ona je neposredno pre početka emisije pošla na scenu, ali je smetnula s uma da u ruci drži torbu. Naviknuta na svakodnevni brzi ritam života, Dragana je očigledno zaboravila da joj prilikom snimanja emisije nije potreban jedan od najvažnijih ženskih rekvizita, koji je opušteno ponela sa sobom:
- Poznata voditeljka se skockala i pošla na scenu da bi najavila početak emisije. Međutim, kada je Saša Popović video da nosi torbu, potrčao je za njom i bukvalno joj oteo tašnu uz komentar: „Alo, bre, gde si pošla“! Većina prisutnih je u početku bila zbunjena, a kada su ukapirali šta se desilo, počeli su da se smeju - priča izvor Kurira koji se zatekao na snimanju.
Ova zanimljiva situacija bila je smešna i prvom čoveku „Granda“, koji je nakon emisije zbijao šale sa poznatom voditeljkom. I sama Dragana šalila se na sopstveni račun uz komentar da je stižu godine, čim je počela da zaboravlja stvari.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.