Latest News

Tanja Đurović ispala iz „Farme"


Voditeljka televizije Pink BiH Tanja Đurović četvrti je ukućanin „Farme" koji je glasovima gledalaca napustio ovaj rijaliti-šou, takmičeći se za odlazak, odnosno ostanak sa Majom Nikolić, koja je, uprkos jakoj želji da napusti VIP gazdinstvo u Barajevu, ostala iza njegovih taraba

ZADRŽALA SE SAMO NEDELJU DANA... Tanja Đurović, voditeljka televizije Pink BiH


Naime, iako je u kvizu znanja „ušila" Nikolićevu sa 5:0, koja se, ruku na srce, i nije trudila da odgovara na pitanja, i tako za sebe obezbedila dupliranje glasova publike, simpatičnoj voditeljki ni to nije bilo dovoljno da pređe „cenzus" i ostane među farmerima, tako da je krajnji rezultat glasanja bio: Maja Nikolić - 52 odsto glasova, Tanja Đurović - 48.
Mada se po dolasku u studio Pinka videlo da koleginici iz Bosne nije sasvim svejedno što je nedelju dana po ulasku na farmu i izašla sa nje, izjavila je da nije previše razočarana odlaskom koliko nedolaskom muža.

Pomirili se Sale i Pile
Žene, umesto da se drže zajedno, i ovog puta su pokazale da u većem broju na malom prostoru funkcionišu kao „rogovi u vreći", mada je i muški deo farmerske populacije pokazao da je na kraju živaca, što je kulminiralo oštrim verbalnim sukobom Saleta Jovanovića i Pileta, koji umalo nije prerastao u fizički. Na sreću, sve se vrlo brzo stišalo i zaboravilo, pa su se obojica javno, pred kamerama, izvinili jedan drugom i rukovali, poručivši da je sve „oprošteno i zaboravljeno".

- Dobro, možda je izašao u grad, pa subota je veče - šaljivo je pravdala odsustvo svoje jače polovine, osvrnuvši se nakratko i na kamarade s njive i šljive, pokušavajući da nađe reči opravdanja za njih i nedelju koja je, po mnogo čemu, bila najpaklenija do sada, a koju je obeležilo samoinicijativno napuštanje „Farme" Đanija Ćurčića, i to u bade-mantilu.
Da će i sledeća nedelja biti i te kako zanimljiva garantuje zadatak koji su producenti postavili pred ukućane, a koji podrazumeva da organizuju staro tradicionalno srpsko venčanje, u kojem će mladenci biti Sandra i Nigor, dok će se ostali naći u ulogama kumova, devera, deveruša, starog svata...
Sve u svemu, uprkos temperaturi koja se bliži nultom podeoku Celzijusove skale, atmosfera na farmi je sve užarenija i ne treba sumnjati da ćemo tek gledati obilje pikanterija, svađa, a možda i koju romansu... Ako ne pravu, onda barem zadatu - između budućih „supružnika".

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.