Latest News

Tadić u gostima kod Radašina


Predsednik Republike Srbije Boris Tadić posetio je juče ekipu televizijske serije „Selo gori, a baba se češlja"! Glumci najgledanije srpske serije dočekali su Tadića u selu Bogdanje kod Trstenika, gde trenutno snimaju četvrti serijal.
Alfa i omega televizijskog čuda „Selo gori..." Radoš Bajić prezadovoljan je zbog posete predsednika Tadića.
- Velika je čast i zadovoljstvo ugostiti prvog čoveka Srbije. Koliko ja znam, ovo je prvi put da predsednik države dolazi na snimanje neke serije. Smatram da to nije slučajno jer, osim velike popularnosti, razlog Tadićeve posete je i taj što „Selo gori..." i „Kontrast studio" na najbolji mogući način promovišu srpsko selo, Šumadiju i celu Srbiju - kaže za Press popularni Radašin.

Velika je čast ugostiti prvog čoveka Srbije. Ovo je prvi put da predsednik države dolazi na snimanje neke serije ...Radoš Bajić

Tadić je u Bogdanju posetio kuću Dragojla (Mirka Babića). Predsednika su dočekali glumci koji su trenutno na setu: Laza Ristovski, Milorad Mandić Manda, Ljiljana Stjepanović, Nedeljko Bajić, Nenad Okanović, Olja Lević, Marija Petronijević, Anastasia Anja Mandić i Momir Bradić.
Kod Dragojla... Tadić je posetio i Mirka Babića

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.