Latest News

"Veliki brat": Lekari spasli Jovanu!


Drama u „Velikom bratu" - ekipa lekara pomogla starleti koja je popila previše alkohola! Enis i Tanja započeli romansu!
Čašica previše... Starleta Jovana se otrovala alkoholom
U kući „Velikog brata" preksinoć se odvijala prava drama - organizatori šoua bili su primorani da pozovu ekipu lekara da bi pomogla starleti Jovani Pavlović koja je popila previše alkohola!
Kraljevčanka je bila neraspoložena, dala je sebi oduška i popila veliku količinu alkoholnih pića, koje su ukućani naručili prošle nedelje.


- Jovana je popila previše! Viki i Tanja pomogle su joj da uđe u sobu, a noć je provela sa lavorom u krevetu. Kraljevčanka se žalila da joj je mnogo loše, pa su organizatori morali da pozovu lekarsku ekipu da bi joj pomogla! Lekari su joj dali infuziju da bi se oporavila. Na kraju se sve dobro završilo - kaže izvor Pressa blizak produkciji.
Iste noći Tatjana Jovančević i Enis Mujabašić započeli su ljubavnu vezu u kući „Velikog brata"! Stilistkinja iz Beograda i 13 godina mlađi student iz Živinica naprasno su se zbližili - preksinoć su ležali u istom krevetu, a kad su se svetla u sobi ugasila - poljubili su se ispod pokrivača!


Pre toga na Tanjino insistiranje Enis je priznao da mu se ona dopada, a zatim su tiho razgovarali o tome da li je ona nekada bila u vezi sa mlađim muškarcem. Oni su četvrti ljubavni par u kući - pre njih vezu su započeli Viki i Karlo, Jovana i Nikola, kao i Danica i Arsa.       

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.