Latest News

Porodična tragedija u Jajincima: Ubio bivšu ženu, sina pa sebe!


Milenko Peljević (71) iz Jajinaca ubio u porodičnoj kući bivšu ženu Slavku (70), sina Dragana (48), pa pucao sebi iz pištolja u glavu. Milenko poštedeo unuku M. P., koja je u vreme zločina bila u kući
Mesto zločina... Porodična kuća u ulici Ivanke Mulčević u Jajincima
Milenko Peljević (71) iz Jajinaca ubio je juče iz pištolja svoju bivšu ženu Slavku (70), sina Dragana (48), pa izvršio samoubistvo! Milenko, koji je psihički oboleo posle smrti drugog sina Dragiše, poštedeo je jedino maloletnu unuku M. P., Dragišinu ćerku, koja je u vreme zločina bila u porodičnoj kući!
Stravičan zločin dogodio se juče posle podne u porodičnoj kući Pelevića u ulici Ivanke Mulčević u beogradskom naselju Jajinci. Kako Press saznaje, Milenko se pre nekoliko godina razveo od supruge Slavke. On je živeo sam u jednom delu kuće, dok su Slavka i sin Dragan bili u drugom delu.
- Posle svađe sa bivšom suprugom, Milenko je uzeo pištolj i ubio Slavku u njenoj spavaćoj sobi. Onda je krenuo na sina, koji se upravo vratio sa posla. Dragan je pokušao da pobegne, ali ga je Milenko stigao i upucao na stepeništu, na ulaznim vratima. Milenko je onda otišao u svoj deo kuće i pucao sebi u glavu - kaže za Press izvor blizak istrazi, i dodaje:
- U kući je u vreme zločina bila Milenkova unuka M. P., ćerka njegovog pokojnog sina Dragiše. Međutim, on nije pucao u nju, već joj je dozvolio da pobegne kod komšija.
Komšije porodice Peljević kažu da su juče posle podne čule svađu, pa rafalnu pucnjavu.
- Često su se svađali, ali niko nije ni slutio da će se dogoditi tragedija! Juče posle podne čuo sam raspravu između Milenka i njegove žene. Posle nekoliko minuta čula se pucnjava - priča jedan od komšija.
Prema njihovim rečima, Milenko je bio penzioner GSP-a. On je psihički oboleo posle smrti drugog sina Dragiše.
- Pre deset godina Dragiša je umro od tumora na mozgu. Od tada je Milenko počeo psihički da popušta. Često se svađao sa ženom, a pre pet godina su se razveli. Slavka, koja je bila domaćica, živela je u odvojenom delu kuće sa sinom Draganom. On je uvek bio na majčinoj strani. Radio je u bolnici „Sveti Sava" kao obezbeđenje, a povremeno je na pijaci prodavao neku robu. Sa njima je živela i Dragišina maloletna ćerka. Milenko je nju mnogo voleo. Jedino se sa unukom lepo slagao. Ona ide u srednju školu - kaže komšija Slobodan Nikolčev.
Milenko je psihički oboleo posle smrti drugog sina Dragiše. Pre pet godina  razveo se od žene, ali su živeli u istoj kući ... Slobodan Nikolčev, komšija
Komšija Zoran Tepšić kaže da je je juče pre podne video Milenka.
- Pozdravili smo se i popričali. Normalno se ponašao, ništa nije nagoveštavalo da će posle podne izvršiti takav zločin! Oko 17 časova čuo sam svađu, a zatim i pucnjavu! Pretpostavljam da je ispalio ceo šaržer u razmaku od nekoliko sekundi. Inače, njegov sin Dragan je u to vreme došao sa posla. Još mu je bio vruć motor u kolima. Verovatno je Dragan ušao u kuću kada je Milenko krenuo na njega. Na sreću, Milenkova unuka uspela je na vreme da pobegne u komšiluk. Ali znam da na nju Milenko ne bi pucao. Nju je jedino voleo - kaže Tepšić.
Uviđaj... Policija pronašla telo Milenkovog sina na stepeništu ispred ulaznih vrata
Kako Press saznaje, Milenko Peljević nije se lečio zbog psihičkih problema. Prema rečima našeg sagovornika iz istrage, on je često tukao bivšu ženu.
- Prošle godine policija ga je privela jer je letvom pretukao svoju bivšu suprugu nasred ulice. I ranije je bilo prijava da je napadao i zlostavljao bivšu ženu - kaže naš sagovornik.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.