Latest News

Nova Seka!


Folk diva Svetlana Aleksić pokazala novi imidž na humanitarnom koncertu u Sremskoj Mitrovici, na kome je prikupila skoro 10.000 evra za pomoć oboleloj devojčici


Folk diva Svetlana Aleksić sa svojim kolegama u Sremskoj Mitrovici održala je humanitarni koncert, na kome je prikupljeno skoro 10.000 evra za lečenje devojčice Mire. Seka je na koncertu predstavila i novi imidž - kosu je ofarbala u crveno.
- Prezadovoljna sam koncertom, sala je doslovno bila prepuna. Zahvaljujem kolegama koje su mi se pridružile na sceni i nesebično pružile pomoć onima kojima je zaista potrebna. Za lečenje devojčice Mire prikupili smo skoro 10.000 evra. Iako imam mnogo obaveza oko novog albuma koji ću uskoro objaviti, nastavljam svoje humanitarne aktivnosti jer nema lepšeg osećaja od onog kad znate da nekome možete pomoći - kaže Seka .

Zvezda večeri... Seka zapalila Sremsku Mitrovicu

Posle koncerta Seka je na poklon dobila tortu na kojoj je pisalo „Deci s ljubavlju", po nazivu njenog humanitarnog fonda. Podršku na nastupu Seki pružio je njen verenik, profesionalni kik-bokser Veljko Piljikić.

Podrška koleginice... Na Sekinom humanitarnom koncertu nastupila je i Goca Tržan


Vole se... Seka sa verenikom Veljkom Piljikićem


Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.