Latest News

Transfer godine: Atletiko za Krasića daje 15 miliona evra!


Španski klub spreman da proda nekoliko igrača kako bi skupio novac za srpskog reprezentativca! Čuvena „Marka" tvrdi da će čelnici „jorgandžija" ponuditi gazdama moskovskog CSKA čak 15 miliona evra za njega

Velikani se otimaju o njega... Miloša Krasića čeka višemilionski transfer

Srpski reprezentativac Miloš Krasić mogao bi karijeru da nastavi u španskom Atletiko Madridu, koji je već počeo da sprema 15 miliona evra za našeg internacionalca! Sjajne partije u dresu ruskog CSKA, začinjene fantastičnim izdanjima za nacionalnu selekciju, promovisale su Krasića u potencijalnu zvezdu predstojećeg zimskog prelaznog roka u Evropi.
Danima unazad spekuliše se visinom obeštećenja za njegove usluge, a španska „Marka" tvrdi da će „jorgandžije" pripremiti najmanje 15 miliona za popularnog Džeksona. Angažovanje plavokosog srpskog internacionalaca trebalo bi da bude najvažnija akvizicija kluba iz španske prestonice možda i u narednih godinu dana. S tim u vezi Atletiko je rešio da se posle četiri godine uspešne saradnje zahvali Argentincu Maksiju Rodrigezu i pošalje ga na transfer listu, kako bi od zarađenog novca mogao da spremi kvalitetnu ponudu za Krasića.
Pitanje je hoće li ta cifra biti dovoljna da se angažuje nekadašnji fudbaler Vojvodine, koji s „armejcima" ima ugovor do decembra 2011. godine. Poznati srpski menadžer Zoran Stojadinović upravo je za Press pre nekoliko dana predočio da će Krasić verovatno biti jedan od najzanimljivijih igrača na zimskoj pijaci. On je takođe objasnio da ga CSKA neće pustiti za male pare, „jer su Rusi nezgodni po tom pitanju i sigurno će zacepiti veliko obeštećenje".

Lane Jovanović alternativa
Milan Jovanović je Atletikova alternativa za Miloša Krasića! U slučaju da transfer plavokosog veziste propadne, onda će „jorgandžije" pokušati da angažuju napadača belgijskog Standarda, koji takođe briljira u poslednje vreme. Madriđani su svesni da je Lane trenutno bliži Valensiji, s kojom je prema nekim informacijama potpisao i predugovor. Jovanović je pokazao da se podjednako dobro snalazi u ulozi klasičnog špica i krilnog napadača, što će mu omogućiti da lakše pronađe klub na zimu. Njemu inače u leto 2010. ističe ugovor sa Standardom, što znači da već od januara Jovanović može neometano da traži novi angažman, kao slobodan igrač i bez obeštećenja.

Tiražni španski list, osim što je izneo pomenute pojedinosti u vezi s potencijalnim transferom, podsetio je i da je Real Madrid letos bio zainteresovan za srpskog ofanzivca. Međutim, „kraljevski klub" na kraju se odlučio da iz Vest Hema na pozajmicu dovede Žilijena Fobera, a posle toga interesovanje za Krasića pokazali su Milan i Bajern iz Minhena.
Marka je takođe svoje čitaoce detaljno upoznala s karijerom 25-godišnjeg Krasića i njegovim putem od Kosovske Mitrovice, preko Vojvodine do CSKA. Srbin je s ruskom ekipom stigao do dve nacionalne titule, osvojio je tri Kupa, dva Superkupa, ali najveći uspeh je osvajanje Lige UEFA.
S druge strane, potencira se i da je Krasić bio jedan od lidera reprezentacije Srbije u nedavno završenim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, gde su „orlovi" završili na prvom mestu ispred Francuske. Činjenica da je aktuelni selektor Srbije Radomir Antić, koji je svojevremeno Atletiku doneo i titulu prvaka Španije, samo bi mogla da pomogne u realizaciji ovog transfera.
Na osnovu komentara navijača Atletika na pojedinim forumima i nezvaničnim sajtovima kluba, reklo bi se da Madriđani jedva čekaju da na delu vide Miloša Krasića.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.