Latest News

Karolina ljuta zbog golišavih devojaka u spotu


Karolina Gočeva i momci iz “OT benda” nedavno su snimili kontroverzni spot sa obnaženim devojkama za duetsku pesmu “Zaboravi”. Kada je pogledala spot Karolina se, kako se priča u krugovima producentske kuće “Emotion”, razbesnela i zatražila da se scene u kojima se vide obnažene devojke izbace.

Lepe devojke nagih grudi u vešu koji bukvalno više otkriva nego što pokriva kroz ceo spot se maze i uvijaju oko Vukašina, Đorđa i Nikole. U skoro svakom kadru mogu se videti njihove grudi i izazovni pogledi. One se maze, flertuju, piju šampanjac i skoro svaki kadar aludira na seks. Kako “Blic” saznaje, Karolina nije bila oduševljena ovim scenama.
- Karolina nije bila tu kada su se snimale kontroverzne scene, pošto ona u njima ne učestvuje. Pre nekoliko dana je odgledala spot i podigla je prašinu. Odmah je zatražila da se te scene izbace - kaže za “Blic” izvor blizak kući “Emotion”.
Kada smo pozvali Karolinu, ona je objasnila da jeste bila iznenađena spotom, ali nije htela da prizna da je nastao problem.
- Nisam tražila da se spot zabrani! Ko vam je to rekao - bila je iznenađena Karolina, te objasnila:


- Te scene sam prvi put videla kada je spot završen. Istina, bila sam malo iznenađena scenama. Ali, to je šou-biznis. Spot je kontroverzan i to je bila poenta.
Inače, režiser spota je Slavoljub Živanović Zli, spot je sniman skoro dvanaest sati u hotelu “Moskva”, a autori pesme su Mirko i Snežana Vukomanović.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.