Latest News

DRAGICA I PROKA: HIGIJENA JE NA NULI! ČISTIJE JE KOD BILJE I LJILJE NEGO U NJIHOVOJ SPAVAĆOJ SOBI!


Do you need a handy bidet?
Nešto više od mesec dana naše javne ličnosti muku muče sa seoskim rabotama i zadacima u rijaliti šouu „Farma”. Neki se snalaze bolje, neki nikako, jedni se foliraju, a drugi prenemažu… I možda im gledaoci i opraštaju sve izgovoreno i učinjeno, ali njihovi nadzornici ne. Čvrsta ruka Dragana Mladenovića Proke vešto gazduje ruralnim imanjem nadomak Barajeva, dok Dragica Janković, poznata i kao Barbika, proverava savesnost ženske ekipe. Zbog toga su i bez dlake na jeziku progovorili o selebriti farmerima, nadajući se da će novopečeni „seljaci” zimu dočekati spremni i orni za nove poslovne poduhvate.
Mesec dana od početka „Farme”, kako se prema vašoj oceni poznate ličnosti snalaze u seoskim poslovima?
Proka: Kako ko, ali generalno su dobri. Na moje iznenađenje, muškarci su znatno vredniji od žena. Topalko me je, recimo, baš prijatno iznenadio. On kad radi, radi sa apetitom, temeljan je, ne glumi zvezdu... Ma, Milanče 'rani krave kao da je ceo život sa njima!
Dragica: Ko hoće da radi, taj će da se snađe u svakoj situaciji i za njega nema zime. Ostalima ni Bog ne može da pomogne. Od prvog dana jedni rade, a drugi... lezi, lebu, da te jedem! Gazde su isuviše blage, pa ne čudi što se pojedinci izvlače i vrdaju.

Toilet Minuet
Ko je do sada najbolje gazdovao imanjem?
Proka: Čekaj da se svi izmenjaju... Đura je bio najbolji praktičar, po stavkama je rešavao sve probleme.
Dragica: Niko me još nije ostavio bez teksta. Ipak, jedno je sigurno - dok je Marinabila gazdarica, organizacija posla je bila katastrofalna! Ne mogu svi da se petljaju u sve - ručak, mužu, sir... Ne kaže se uzalud - stotinu otaca, deca kilava. Dok oni smisle šta će za ručak, vreme prođe. Ja već uveče razmišljam šta ću sutra za ručak, šta za večeru. Red mora da postoji.

Ko je najtalentovaniji za mužu?
Proka: Cakana i Big mama jedine završe posao do kraja i kako treba.
Dragica: Ma, svi znaju da muzu, samo se prave. Fakat je da su Cakana, Big mama i Viktorija najveštije, ali mogu vam reći i da se mala Olja dobro pokazala. Ma, šta dobro, odlično! Ne znam zašto je neke sram da muzu... Pa šta ako su javne ličnosti! Za njih je izgleda ponižavajuće biti seljak. I ne znaju da upravo taj seljak hrani gospodu.
Kad smo već kod Olje, kako komentarišete to što je na Farmu ponela gas-masku?
Proka: Mislim da je to uradila štosa radi. Verujem da nekima u vlastitoj kući više smrdi, a ovamo izigravaju nekakve primadone.
Ima li još uvek onih koji se foliraju ili su sve maske pale?
Proka: Glume i foliranja je sve manje... Mislio sam da će Đura biti najveći glumac, pošto mu je to profesija, ali on radi pa ubija. Nema gore nikakve šminke - sve što vidite na televiziji, njihova je stvarnost.
Dragica: Ma, svi se oni foliraju, na čelu sa Majom Nikolić, koja je po tom pitanju neprikosnovena! Olja je takođe bila dobra glumica, baš kao što je to trenutnoSandraBebi Dol prvih dana uopšte nisam viđala jer je non-stop spavala. Ne znam da li je u WC uopšte išla. Ali, bitno da ona priča kao navijena... Međutim, sad se, koliko vidim, i ona provrednila.
Bebi Dol reče da se plaši divljih životinja koje su svuda oko Farme, a Maja je u strahu da joj nešto ne iskoči iz poljskog WC-a.
Proka: Ma, mani me Bebi Dol... Svaka njoj čast, ali sve mi je bilo jasno kad mi je rekla: „Proko, očisti mi WC”. Izvinjavam se, gospođo, ali to ćeš morati sama da učiniš, jer zato si i došla tu gde jesi.
Kako vam se čini Big mama?
Proka: Da nema nje i Cakane, svi bi poumirali od gladi, jer samo njih dve spremaju.
Dragica: Big mama je definitivno najvrednija, ali je žena pukla, nervozna je i čini mi se da joj je svega preko glave. Mora malo da se opusti.

A ko najviše zabušava?
Proka: Ne bih nikoga imenovao, ali pojedinci se ponašaju kao da je Farma jedna velika zaje*ancija. Posao ne sme da trpi i tu je kraj priče. Ko zna, možda baš Bebi Dol zapadne da očisti WC. To što ona izgleda neuhranjeno nije važno, jer na selu rade i mršavi i debeli.
Dragica: Maja je najveći neradnik! Nju samo zanima da se slika. Gde su kamere, tu je i ona. Istini za volju, tad nešto i uradi, ali čim se kamere ugase, nema je nigde. Te je boli ovo, te je boli ono... Stalno joj neki đavo fali!
Podržavate li Maju u želji da joj zadruga obezbedi frizera?
Proka: Seljanka nikad nije imala frizera, a ipak joj je kosa zdrava. Nemojte, bre, ljudi da trujete selo tim vašim parfemima.
Dragica: Ma, kakav crni frizer! Neka kuva ceđ od pepela pa nek pere kosu. Nije došla na Terazije pa da se frizira, ide na manikir, pedikir...
I popa je tražila. Njih je bar oduvek bilo.
Proka: Istina... Bio je pop jedne nedelje da je ispovedi. Ostao je, jadan, tri sata sa njom, preznojio se čovek sav (smeh)...
Dragica: Naravno da se preznojio kad je sa njom imao posla. Ona što je naporna, pa to čovek video nije. I stalno bi se sa nekim svađala. Kako bih je samo ja dovela u red...nastavak pročitajte u novom broju "Sveta".

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.