Latest News

Dokumentarac o Majklu Džeksonu zaradio 2,2 miliona dolara


Dokumentarni film "This Is It" posvećen nedavno preminulom kralju popa Majklu Džeksonu već je napravio pravu senzaciju na boks ofisu zaradom od 2,2 miliona dolara za samo jedno veče prikazivanja.

Studio Kolumbija pikčers koji je producirao film, zasnovan na ekskluzivnim snimcima sa proba za 50 rasprodatih koncerata koje je slavni muzičar trebalo da održi u Londonu u okviru svoje svetske turneje, navodi da je nakon premijere u utorak uveče, najpre u Los Anđelesu, a zatim i u bisokopima širom severne Amerike ostvarena zarada od 2,2 miliona dolara.
Podaci koji pristižu iz drugih zemalja u kojima je film tek počeo da se prikazuje nagoveštavaju odlične finansijske rezultate, ističe se u saopštenju Kolumbija pikčers.

Tokom filma, koji traje gotovo dva sata, Džeksonovi obožavaoci mogu da vide svog idola kako sa pevačima i plesačima uvežbava šou s kojim je trebalo da se vrati na svetsku scenu.
Kritičari uglavnom daju pozitivne ocene filmu, navodeći da je dostojan omaž zvezdi koja je fascinirala publiku širom sveta svojim plesnim egzibicijama i izvanrednim vokalnim sposbnostima.
Predstavnici Kolumbija pikčers ističu da je potražnja za bioskopskim kartama "fenomenalna" i da razmišljaju da produže prikazivanje dokumentarca na period duži od predviđene dve nedelje.
Studio planira i da 2010. u prodaju pusti DVD izdanje filma.
Očekuje se, takođe, da se album sa muzikom iz filma "This Is It", koji je u prodavnicama od ponedeljka, u prvoj nedelji proda u 300.000 do 350.000 primeraka.
Premijera filma održana je u utorak 27. oktobra simultano u Los Anđelesu, Londonu, Rio de Žaneiru, Berlinu, Johanesburgu i Seulu.
U Beogradu film će svoju premijeru imati večeras na popularnoj Sinemaniji koja se održava u Sava Centru, nakon čega će se naći na redovnom repertoaru domaćih bioskopa.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.