Latest News

Srpski Anđelina i Bred!


Cecu i Vladimira već proglašavaju za najlepši par u Srbiji i porede ih sa holivudskim zvezdama Anđelinom Džoli i Bredom Pitom. Cecine kolege oduševljene njenim dečkom
Ne kriju se... Cvele i Ceca
Folk divu Cecu Ražnatović (36) i manekena Vladimira Cvetkovića (33) već proglašavaju za najlepši par u Srbiji i porede ih sa holivudskim zvezdama Anđelinom Džoli i Bredom Pitom! Paparaco fotografije Cece i Cveleta, snimljene u jednom novosadskom klubu, izazvale su burne reakcije srpske javnosti, s obzirom na to da se Svetlana, deset godina nakon pogibije supruga Željka Ražnatovića Arkana, prvi put u javnosti pojavila sa partnerom.
Cecina prijateljica Marina Tucaković, koja je za folk divu napisala najveći broj pesama, kaže da bi volela da je istina da su Svetlana i Cvele zajedno.
- Daj bože da je Ceca našla dečka! Baš bih volela da je to istina. Trenutno sam zaokupljena pisanjem tekstova za njen novi album. Ne znam da li će neka njena nova pesma makar delimično biti posvećena aktuelnoj situaciji u njenom privatnom životu. Sve pesme koje smo do sada završili savršeno zvuče. Ne mogu da predvidim kad će album biti objavljen, ali sigurno će biti veoma kvalitetan - kaže Marina.

  Bilo je krajnje vreme da se zaljubi
Komentari čitalaca:
* Domaća verzija Breda Pita i Anđeline Džoli! Prelepi su!
* Cvele, svaka čast. Neka vam je sa srećom.
* Ljepše bi joj pristaja' naš Kapisoda.
* Bitno je da je ona srećna i zadovoljna. Vreme je i bilo, Ceco. Tako lepa žena ne treba da bude sama nikad!
* Lepi su oboje i moram priznati da je pametna ova Ceca. Nemojte biti ljubomorni, žena je srećna, a to je važno.
* Drago mi je zbog Cece. U našoj porodici vlada neopisiva sreća.
* Žena je ostvarena na svim poljima, ima sve što poželi na ovom svetu i samo joj je falio jedan ovakav lepotan. Svaka čast! Prelep su par!

Pevačica Viki Miljković, kojoj je Ceca kumovala na venčanju sa kompozitorom Draganom Taškovićem Tašketom, kaže da joj se Svetlana još nije pohvalila.
- Nisam se čula sa svojom kumom Cecom, još mi se nije pohvalila. Drago mi je što ih već nazivaju srpskim Bredom i Anđelinom. Lepo mi izgledaju na slikama koje sam videla u novinama - kaže Viki.
I Goca Božinovska je oduševljena Cecinim izborom.
- Ne znam da li je tačno da je Ceca sa Cveletom, ali kada sam to pročitala u novinama i videla njihove slike, baš sam bila srećna. Divan su par. Ceca je veliki čovek i zaslužuje tri takva manekena i lepotana! Ceca je lepa, mlada, zgodna i valjda neće da se zabavlja sa nekim dedom. Ona je ostvarena na svakom polju i ostalo joj je da ima samo još to malo ljubavi, da ima nekoga pored sebe. Želim joj svu sreću ovog sveta jer ona, kao oličenje dobrote i poštenja, to zaista zaslužuje - poručuje Goca.          

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.