Latest News

Karlo i Violetina sestra u „Velikom bratu“



Veliki brat je ove godine nadmašio samoga sebe. Niko nije ni slutio da će u poznatu kuću u Košutnjaku sinoć ući Kristina Raleva, sestra bliznakinja stanarke Viki, kao i Violetin dečko i prvi izbačeni ukućanin Karlo Zagorac.


Vikinoj sreći ne ma kraja. Ona već danima priča kako joj mnogo nedostaje sestra, te da bi volela da zagrli Karla u čiju ljubav veruje. Kako bi šou bio što interesantniji, organizatori su odlučili da ispune želje mlade Makedonke.
- Viki je navikla da se grli s nekim. Navikla je da nas dve provedemo 24 sata dnevno zajedno, da se grlimo, da štitimo jedna drugu. Lepo je kada imaš nekog s kime ćeš biti blizak. Naporno je u toj kući. Volela bih da uđem u kuću i budem sa Viki. Nas dve se nikada nismo razdvajale i ovo nam je teško palo. Vidim da joj nedostajem - rekla je Kiki za „Blic”. Ona je upoznala Karla Zagorca, budućeg zeta, za koga ima samo reči hvale.
- Viki se zaljubila. Karlo je dolazio kod nas u Makedoniju. Moji roditelji su se oduševili. Tata kaže da će ga uzeti za zeta, toliko ga je zavoleo. Karlo je rekao da će se oženiti sa Viki - ispričala je Kiki.
Kada je povratnik Karlo u pitanju, podsećamo da je u kući bio prvih nedelju dana, da se za to vreme zaljubio u Viki, ali je i smetao većini ukućana koji su ga i izbacili.
- Sa Violetom sam doživeo najspontaniji poljubac. Bio je toliko sladak. Sigurno se svrstava u top tri poljupca u mom životu. I istina, zaljubljen sam. Voleo bih da ostanem u vezi sa Violetom - rekao je Karlo za „Blic” po izbacivanju iz kuće.

Svađa Arse  i Danice
Arsa i Danica su se bukvalno potukli. Sve je počelo kada je Vladimir sušio kosu fenom, a Danica ga je, u šali, polila vodom. Kako bi joj vratio, Vladimir ju je podigao u nameri da je baci u bazen, ali ga je ona šutirala u glavu. Iznerviran, Arsa je Danicu na kraju bacio u bazen, nakon čega je ona počela da plače. Njih dvoje su se sutradan pomirili.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.