Latest News

Brena proslavila 49. rođendan u Americi!


Najveća folk zvezda na prostorima eks-Ju Lepa Brena juče je proslavila 49. rođendan! Kako Press saznaje, Brena je 9. oktobra sa suprugom, bivšim teniskim asom Bobom Živojinovićem, i sinovima Stefanom i Viktorom otputovala u Ameriku, gde je u intimnoj atmosferi proslavila rođendan.
Često na Floridi... Brena se letos odmarala u Americi
- Brena godinama ne voli da proslavlja svoj rođendan. Nikad na taj dan ne organizuje žurke. Otkad je rodila sinove Stefana i Viktora, uživa da za njihove rođendane priredi gala slavlja, na kojima se uvek svi fenomenalno provedu. Suprug i sinovi juče su joj priredili iznenađenje - odveli su je na večeru u jedan ekskluzivni restoran na Floridi. Posle večere konobari su ugasili svetlo i izneli prelepu tortu sa svećicama - kaže izvor Pressa, i dodaje da Brena boravak u Americi koristi da se odmori na plaži i tako napuni baterije za predstojeću turneju po Australiji.

Iznenadio je... Boba Živojinovići Brena

Kako saznajemo, Brena i Boba borave u Americi jer traže idealni fakultet za svog starijeg sina Stefana, koji ove godine završava četvrtu godinu Američke internacionalne škole na Senjaku. On će se uskoro preseliti u Ameriku, gde nastaviti školovanje.     

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.