Latest News

CECA - sve o njenoj novoj ljubavi


Press otkriva detalje ljubavne veze Svetlane Ražnatović i manekena Vladimira Cvetkovića - upoznali su se letos, započeli romansu krajem septembra, a nedavno su jedno drugo predstavili i svojim porodicama
Upoznao decu ... Pre nedelju dana Cvele je prvi put posetio Cecu u njenoj vili na Dedinju, gde ga je ona upoznala sa  decom i  sestrom
Folk diva Svetlana Ražnatović (36) konačno je srećno zaljubljena! Prema rečima njenih bliskih prijatelja, Ceca već mesec dana uživa u ljubavnoj vezi sa Novosađaninom Vladimirom Cvetkovićem Cveletom (33). Press otkriva da su se pevačica i maneken upoznali letos, započeli romansu krajem septembra, a nedavno su jedno drugo predstavili i svojim porodicama!

Ko je Cecin dečko
Vladimir Cvetković jedan je od najpopularnijih manekena modnog studija „Klik". Već deset godina sa uspehom radi kao model u zemlji i inostranstvu. Na našem tržištu gotovo da ne postoji muški brend za koji nije radio reviju ili snimao katalog. Snimio je veliki broj reklama za poznate svetske brendove - „Tojota jaris", „Amstel", „Subaru"... kao i niz editorijala za najpopularnije muške časopise „Plejboj", „Maksim", „Mens helt", „FHM"... Vlada je vlasnik jedne beogradske klinike za estetsku hirurgiju, tačnije za presađivanje kose, tretmana koji je svojevremeno i sam uradio. Svojevremeno je bio u vezi sa Sandrom Nikolić, sadašnjom suprugom Andreja Meljničenka.

- Posle jednog gradskog događaja, Cecu je sa Vladom upoznao njen bliski prijatelj Sreten Radović, direktor „Kolor presa" - navodi sagovornik Pressa blizak Ceci, i dodaje:
- Njih dvoje su tada razmenili brojeve telefona. Međutim, zbog brojnih obaveza i godišnjih odmora, sreli su se tek početkom septembra. U početku su se viđali u društvu prijatelja, i to u klubu „Santo Domingo" i još nekim beogradskim lokalima. Romansu su započeli krajem meseca. Ceca je prvi put pre dve nedelje otišla u Novi Sad i tada ju je Vlada upoznao sa svojim rođenim bratom i njegovom devojkom. Oni su oko 21 sat otišli na večeru u poznati restoran „Tvrđava", gde su ostali do ponoći. Posle toga posetili su jedan novosadski noćni klub, gde su ih paparaci i fotografisali.
Otkad je pre deset godina tragično izgubila supruga Željka Ražnatovića Arkana, Ceca se retko pojavljivala u javnosti sa nekim muškarcem, a sada po prvi put ne skriva svoju vezu. Izvor Pressa otkriva da je pre nedelju dana Cvetković prvi put posetio Cecu u njenoj vili na Dedinju, gde ga je ona upoznala sa sinom Veljkom, ćerkom Anastasijom i sestrom Lidijom.
- Veljko i Anastasija su oduševljeni maminim izborom. Odavno joj govore da nađe dečka - kaže on.

Zaljubljeni... Cvele i Ceca u novosadskom noćnom klubu

Ceca će krajem nedelje poslovno otputovati u Sloveniju, gde će gostovati u nekoliko TV emisija, a sa njom će na put najverovatnije krenuti i Cvele.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.