Latest News

Uvek ih muče isti problemi

Uvek ih muče isti  problemi

U kući „Velikog brata” trenutno su blizanci iz Živinica Enis i Admir Mujabašić i bliznakinje iz Makedonije Violeta i Kristina Raleva. 

Ovo je idealna prilika da vidimo kako funkcionišu blizanci, pa smo se uverili da među njima zaista postoji određena, neobjašnjiva povezanost. Njihove majke Sasija Mujabašić i Svetlana Raleva ispričale su kako žive i razmišljaju njihovih blizanci. A došli smo do interesantnih podataka - blizanci u isto vreme osećaju bol, privrženi su, jedni drugima čitaju misli i osećanja…
Viki i Kiki se pomalo i razlikuju u karakterima, što nije slučaj sa Enisom i Admirom.
- Kada pogledaju jedan drugog, uvek žele taj osećaj kao da se gledaju u ogledalo, kaže njihova majka Sasija.

Mama Svetlana kaže da su Kiki i Viki skoro uvek bolesne u isto vreme

Različiti karakteri
- Kiki i Viki se nikada nisu razdvajale, uvek su zajedno putovale, družile se sa sličnim ljudima. Ipak, postoje razlike u karakterima. Viki je temperamentna, hiperaktivna, ima neku posebnu energiju. Viki voli da bude unikatna, dominira. Kiki je smirenija, sa njom uvek može da se razgovara. Razumnija je, otvorenija.

Ista osećanja
- Kada Viki boli stomak, i Kristinu posle nekoliko sati počinje da boli. Kada se Kristina žali na bolove u glavi, i Viki ubrzo oseća sve to. Sada su bile razdvojene mesec dana zbog kuće „Velikog brata” i jednu i drugu su tištile slične stvari u slično vreme. Kada je Viki bila tužna u kući, takvo raspoloženje bi hvatalo i Kiki.

Stil oblačenja
- Njih dve imaju različit ukus, stil oblačenja, karakter, osećanja, navike, razmišljanja. Vaspitavala sam ih da budu različite. Jedna voli marketing, druga ekonomiju. Kompletno sam ih razvijala i vaspitala kao različite ličnosti. Ipak, postoje neke stvari koje su im zajedničke. Viki voli patike, unikatan stil, dok Kiki voli da nosi cipele na štiklu i da se sređuje.

Međusobni odnosi
- Kao i u svakoj porodici, i Kiki i Viki imaju svoje čarke, te se desi da se ponekad svađaju, ali nikada se nisu potukle niti digle ruku jedna na drugu. Svaki sukob na kraju reše na miran način, razgovorom.

Mama Sasija priča da su Enis i Admir uvek želeli da idu na isti sport

Isti karakteri
- Odmalena se nisu razdvajali, dopunjavaju se i funkcionišu kao jedno. U svemu su isti, ni po čemu se ne razlikuju. Imaju iste karaktere, razmišljanja, interesovanja, sve je isto. U školi su imali iste ocene iz svih predmeta. U isto vreme su gladni, u isto vreme idu do toaleta, u isto vreme ih nešto boli. Njih dvojica su kao jedinka.

Stil oblačenja
- Kada su bili mali, ja sam počela da ih oblačim u iste stvari i ta navika je ostala do danas. Čak i kada se ne dogovaraju isto se obuku, što ste, uostalom. Iste stvari kupuju, i baš se nikada u životu nisu obukli različito. Isprobavali su sve stilove i uvek su zajedno prolazili kroz razne stilske faze.

Telepatija
- Samo su jednom u životu bili razdvojeni na petnaest dana. Tada sam se iznenadila njihovom povezanošću, pošto je Enis znao sve što Admir meni priča preko telefona. Njih dvojica su zaista povezani nekom čudnom energijom. To je nešto neobjašnjivo, ali ja kao majka mogu da potvrdim da telepatija postoji.

Bez svađa
- Enis i Admir se nikada u životu nisu posvađali. Baš nikada. Nikada se ni sa kim nisu posvađali, niti ikome zamerili, zbog toga su i omiljeni u društvu. Jednostavno, osećajni su i nikoga neće povrediti.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.