Latest News

Hteli smo da izbavimo decu iz „Velikog brata“

Hteli smo da izbavimo decu iz „Velikog brata“

Histerija, strah, uzbuđenje, bol, neverica, tuga, patnja, suze obeležili su ponedeljak veče u kući „Velikog brata”. Time što je Violeta Raleva morala da donese odluku koga će ostaviti u kući - sestru Kiki ili dečka Karla - Veliki brat je pokazao da je ove godine suroviji nego obično.

Kada je Veliki brat upitao Kiki koga želi da ostavi u kući, usledila je bujica emocija
- Veliki brate, ubijaš me! Nemoj to da mi radiš! Zašto sam se borila u tajnom zadatku, zašto? Uništavaš me, bre! - plakala je Violeta, koja je, očekivano, izabrala sestru. Svi ukućani su bili potreseni situacijom, te je većina zajedno sa Kiki počela da plače, a zaplakao je čak i Karlo. Kiki je, kako se činilo, doživela histerični napad, padala je po kući, ukućani su je umivali, grlili, tešili… Haos je trajao nekoliko minuta, a onda je Veliki brat odlučio da Karla ipak ostavi u kući i pruži mu treću šansu. Kada se posle čitave frke vratio u kuću, Karlo je legao u bazen, zatim je počeo da se histerično smeje, potom je otišao do dnevne sobe, gde se skinuo nag, obukao bademantil i tražio „bensedine”. Upravo ovakav razvoj situacije koji je nametnuo Veliki brat mnoge je ostavio bez teksta, šokirane, oprečnih mišljenja.
Da li postoje adekvatna opravdanja za ovakvo poigravanje ljudskim emocijama, pojasnili su nam iz Producentske kuće „Emotion”.


Karlo je tešio Viki u teškim trenucima

- To je „Veliki brat”. To je šou u kome Veliki brat svakog trenutka ima pravo da diktira pravila igre, da ih menja i da ih čini zanimljivijom. Veliki brat je pred Viki stavio zadatka kakav je stavio, ali to je sve igra i nije se desila nikakva tragedija. Veliki brat joj nije tražio da bira u stvarnom životu, već u jednom šou-programu. Bilo čiji izlazak može da se odigra i mimo bilo kakvog zadatka, kakav je, na primer, Veliki brat stavio pred Violetu, i to ne sme ni u jednom trenutku da bude surovo. Pobednik može da bude samo jedan. Možda je to surovo? Ne smatram da smo uradili bilo šta surovo - kaže Marinela Kvapil, portparol Producentske kuće „Emotion”.
Dok je Viki doživljavala emocionalni slom u kući, njeni roditelji su bili više nego potreseni.
- Plakala sam i bilo mi je teško, celu noć nisam spavala - kaže  kroz plač Vikina i Kikina mama Svetlana.
- U jednom trenutku sam poželela da pozovem „Emotion” i da im kažem da izađu sve troje. Veliki brat se poigrao sa njenim emocijama, sa ljubavlju i strašću koje ona oseća prema Kiki i Karlu. Situacija je bila veoma teška, igra je bila surova i kao majka sam doživela veliki šok.

Viki se smirila posle pola sata
- Psiholozi s kojima sarađujemo i koji su odobrili učešće svih stanara prate sva dešavanja u kući i reaguju kada smatraju da za to postoji razlog ili kada ukućani traže da razgovaraju sa psihologom. U ovoj situaciji psiholog nije bio neophodan, Viki je doživela trenutni šok i posle pola sata je sve došlo na svoje mesto - kaže Marinela Kvapil.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.