Latest News

Povratak haltera


Samodržeće čarape obrubljene čipkom i halteri najnoviji su trend koji su prihvatile zvezde poput Rijane, Keti Peri i Lili Alen
Pleni šarmom... Megan Foks
Halteri i korseti vratili su se u modu, ali ne kao rekviziti koje su žene nosile ispod haljinica kako bi dodatno izluđivale muškarce u spavaćim sobama, već kao deo garderobe izložen pogledima. Pored dizajnera koji su ih izbacili u prvi plan na nedavno završenim svetskim nedeljama mode, njihovom povratku doprinele su i zvezde poput Rijane, Dite fon Tiz ili Keti Peri.
Samodržeće čarape obrubljene čipkom i haltere predstavili su gotovo svi dizajneri na nedeljama mode koje su u poslednjih mesec dana održane u Milanu, Njujorku, Londonu i Parizu, od Džona Galijana do Sonje Rikel. Međutim, tek nakon što su se u njima pojavile dame poput Lili Alen i Rijane, krenula je pomama za ovim seksi modnim detaljima.
Tome u prilog svedoči podatak da je prodaja seksi donjeg rublja u Britaniji naglo porasla za samo tri nedelje. Onlajn radnja donjeg veša „Figlevs" prijavila je porast prodaje na godišnjem nivou.

U seksi izdanju... Keti Peri

- Uočili smo značajan porast prodaje samodržećih čarapa i haltera, za čak 35 odsto, dok obične hulahopke beleže stagnaciju. To je recesijski trend, kada žene u besparici žele instant efekat kako bi se osećale bolje. Upravo im halteri pružaju taj osećaj, da su seksepilne i poželjne - kaže Denis Frejz iz „Figlevsa".
Takođe, za čak 40 odsto porasla je prodaja i posebnih haltera koji imaju samo trakicu i nastavke s kopčama, ali i gaćica s nastavcima. „Agent provokatur" takođe je potvrdio povećanu prodaju, za 14 odsto, a najprodavanije je njihovo najfinije rublje, kao što su svilene čarape sa seksi šavovima.

U prvom planu...Kreatori haltere predlažu u svim prilikama

Pomami za seksi modnim dodacima značajno je doprinela kraljica burleske Dita fon Tiz, koja je prošle nedelje za „Vonderbra" lansirala liniju donjeg veša s svojim potpisom. U njenoj novoj kolekciji glavno mesto zauzimaju halteri. Pop princeza Keti Peri takođe se skinula u korset i haltere za magazin „Eskvejer", kao i Megan Foks, ali i Rijana, koja se u halterima pojavila na nedelji mode u Parizu. Lili Alen nosila je svetloplave haltere u noćnom klubu početkom godine, a nedavno je u londonskom klubu „Groučo" imala dvobojne helanke s motivom haltera.  

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.