Latest News

Karlo (krije da) poznaje Dragicu


Karlo Zagorac
Dragica se rodila 15. aprila 1979. godine, kad je jak zemljotres zadrmao bivšu Jugoslaviju. Ona je temperamentna, ona je baš kao zemljotres. U afektu može da kaže nešto što ne misli, jednostavno lupi i ostane živa, ali je stvarno pozitivac, veliki emotivac, voli ljude, životinje, cveće… - kaže  njena rođena sestra Gordana Janičić. Dragica se proteklih dana upravo zbog temperamenta i neobičnog ponašanja našla na meti mnogih ukućana koji su je optužili da ih sve ogovara, okreće jedne protiv drugih, a Karlo ju je čak nazvao patološkim lažovom. Pojedini ukućani su se posvađali s njom, a Dragica je u jednom trenutku objasnila da ne može više mirno da spava jer se plaši da joj Karlo ne naudi…

- Smatram da je bila korektna i prema Karlu i prema Viki, Karla je uvek u lepom izdanju predstavljala i takav udarac nije očekivala. Karlo je radio u frizerskom salonu u Nikšiću i išla je kod njega na šišanje. Ne znam da li je on senilan ili mu ona jednostavno nije bila bitna, pa je ne pamti, u svakom slučaju Dragici niko u startu nije dao priliku da se približi, svi su je odmah napali, kao da su alergični na nju ili je gledaju kao protivnika - počinje priču  njena sestra koja opravdava njene postupke i kaže da apsolutno nije istina da Dragica sve ukućane „Velikog brata” okreće jedne protiv drugih.

- Ona je osoba koja voli da svima sve kaže u oči. Ne voli da priča iza leđa. Ali, jednostavno, u kući je primorana na to, pa šta bi joj tek radili kada bi svima rekla šta misli. I zašto bi svima lepo pričala kada njoj niko ništa iskreno neće da kaže - priča sestra i kaže da je mnoge stvari o ukućanima rekla za dobrobit njih samih.
Dragica nije očekivala da će ući
u sukob sa Karlom
- Kada nekome priča o nekom ukućaninu, jednostavno želi da im skrene pažnju. Ona nikada ništa ne radi iz loše namere, mogu odgovorno da tvrdim da ona provocira ljude tek kada oni isprovociraju nju. Nikada ona ništa zlobno ne bi uradila, nikada ne bi na nečijoj nesreći gradila svoju sreću - kaže njena sestra.
Dragica je, inače, izazvala veliku pažnju kada je po ulasku u kuću često menjala raspoloženja, čas je bila tužna, čas je plakala, da bi se ubrzo ponovo smejala. Svi su u jednom trenutku pomislili da ima tajni zadatak.
- Mislim da je ona time htela da skrene pažnju na sebe, da izvidi kako će je prihvatiti, možda joj je to bila taktika. Mada, i često kada se rasplače kod kuće ubrzo počne da se smeje. Kaže mi: „Šta ću, bolje da se smejem nego da plačem”. Dragica jeste emotivna i često zaplače, boli je nepravda. U kući joj je sigurno teško - ne može da piše, nikada se nije razdvajala od porodice na ovako dugačak period, niko je nije drugarski prihvatio, širili su negativne komentare o njenoj debljini, što ju je posebno povredilo. Ona je potpuno drugačija od svih njih. Nije joj lako, ali se bori - priča sestra, koja smatra da je ukućani jednostavno ne razumeju.
- Dragica ima svoj način humora, poseban, koji ukućani jednostavno ne razumeju. Ona je inteligentna, ali njene šale jednostavno ne mogu tamo proći. Ne razumeju je. Nije zlobna,
ali u kući ta njena dobra strana ne može da izađe na videlo. Ne kažem da ti ljudi nisu inteligentni, ali ona tamo nema s kim da priča o poeziji, pisanju. To nikome nije zanimljivo, ni gledaocima. Nisu joj dali priliku da se pokaže - zaključuje sestra.
Inače, nekoliko ukućana je prokomentarisalo da se Dragica zaljubila u Manuela, s kojim je najprisnija iz kuće.
- Manuel joj je samo drugar, ona se šali s njim. Nijedan muškarac u kući nije njen tip - tvrdi njena sestra.

Viki hoće da se uda za Karla
Da je ljubav između Karla i Viki ozbiljna potvrdila je mlada Makedonka koja je otkrila Jovani da ona i Karlo planiraju venčanje.
- Kada izađemo iz kuće planiramo da se venčamo - objašnjavala je Viki ushićeno Jovani, koja se odmah ponudila da bude kuma.
S obzirom na to da je Karlo nekoliko puta u spoljnom svetu izjavio da bi voleo da se oženi sa Viki ukoliko ona to želi, izgleda da će par zaista stati na ludi kamen. I dok Viki sanjari o venčanju, Kiki se druži sa Manuelom. Kiki i Manuel su se, naime, malo mazili ispod pokrivača, a kada je Dragica pitala da li su se poljubili, Manuel se samo zagonetno smeškao.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.