Latest News

Tanja i Enis se ljubili u krevetu Velikog brata


U kući „Velikog brata” se rodila nova ljubav. Iskrice su ovoga puta zavarničile između Tanje i trinaest godina mlađeg Enisa.

- Pa kakve veze ima što su se njih dvoje smuvali - rekla je Dragica svim ukućanima i time potvrdila navode. Ukućani, inače, već dva dana međusobno prepričavaju da se između Tanje i Enisa odigrava nešto više od prijateljstva, a kada je Dragica ovo rekla pred svima, ni Enis ni Tanja to nisu opovrgli, već su se samo slatko smeškali.
Svemu svedoče i noćna gugutanja koja su počela u sredu uveče, a Tanja i Enis su se već u četvrtak sakrili ispod jorgana i, bar kako Dragica tvrdi - poljubili. Kamera je svakako snimila njihov noćni razgovor, kada su se Enis i Tanja skoro dodirivali usnama.
- Da li se ti zezaš sa mnom? Zašto me izbegavaš danas? Da li ti se ikada desilo da ti se svideo neko stariji? - šaputala je Tanja Enisu kome njena pažnja, očigledno, prija…
Inače, u kući „Velikog brata“ na Košutnjaku dešavalo se još nešto veoma zanimljivo. Naime, Jovana se u četvrtak uveče toliko napila da je na kraju primala infuziju, saznajemo iz izvora bliskih produkciji.
Starleta iz Kraljeva je, izgleda, uzela alkohol koji su ukućani naručili još prošle nedelje od budžeta, sve je popila, i na kraju je reagovala lekarska ekipa koja joj je u ispovedaonici dala infuziju.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.